Hocam birkaç kişi tamam da birçok kişi Google Pixel demiş bu kadar insan yurt dışından telefon getirtmiş olamaz veya satın almış olamaz.
Yarı zamanlı yurtdışında yaşamaktayım, pixel deneyimini şöyle anlatayım, pixel 5'den sonra yok dememin sebebi, Snapdragon kullanmayı bırakmış olmaları, gerçi pixel 5'de de kronik edl sorunu vardı ama olsun, pixel 6'daki ilk nesil tensor berbattı verimlilik ve performans olarak, ikinci nesil tensor'de de isp ve verimlilik problemleri var, ve Tensor G3'ün performansı da çok kötü, 3.nesile kadar düzeltmiş olmaları lazımdı. 888'den bile kötü çoklu çekirdek puanı. Şu anlık pixel cihazlar fiyatını hak etmiyor. Ha TSMC döküme geçilirse tekrar deneyimlemek isterim.

Ayrıca şunu da eklemeden geçemeyeceğim yukarda OS denmiş de, her şey OS değil ve tensor pixel cihazların ISP'si berbat.

Saf, dümdüz gerçek Android deneyimi.
Aosp, Motorola, sony ve Asus cihazlarda da var zaten? Ayrıca her şey yazılım değil.

Aosp, Motorola, sony ve Asus cihazlarda da var zaten? Ayrıca her şey yazılım değil.
Hocam biliyorum bir çok etken var ama en önemlisi bana göre OS. İşlemci vs. daha önemli olabilir ama akıcılık daha önemli benim için. Dediğiniz cihazların hepsi çok kaliteli Android markaları zaten. Aşırı anlamam bu konulardan ama örnek vermek gerekirse Xioami bloat dolu bir arayüzü olduğu için aynı özellikte olan bir cihaz kadar performans vermiyor. Benim için arayüz daha önemli o yüzden ama siz daha iyi biliyorsunuzdur.

Hocam biliyorum bir çok etken var ama en önemlisi bana göre OS. İşlemci vs. daha önemli olabilir ama akıcılık daha önemli benim için. Dediğiniz cihazların hepsi çok kaliteli Android markaları zaten. Aşırı anlamam bu konulardan ama örnek vermek gerekirse Xioami bloat dolu bir arayüzü olduğu için aynı özellikte olan bir cihaz kadar performans vermiyor. Benim için arayüz daha önemli o yüzden ama siz daha iyi biliyorsunuzdur.
Biliyorum yazılım da gayet önemli bir etken ama ben donanıma daha çok önem veririm. Xiaomi'den de uzak durmakta fayda var.

Benim düşüncem Google Pixel. Sizce?
Xiaomi'nin berbat yazılımı var, onun dışında belki Huawei (kamera konusunda muhteşem işler çıkarıyor)
Başka aklıma bir şey gelmedi açıkçası 😃
Google Pixel'i hiç araştırmadım bakmadım bir şey diyemeyeceğim.

Huawei Mate 20 Pro zamanları Huawei resmen bir devrimdi (zaten yasağa neden olan telefonlardan 😅)

Şu an elimde o cihaz, günümüzde bir esprisi yok ama o ilk çıktığı zamanlarda ben bu telefonun hayranıydım en iyilerden biriydi zaten.
(S10 Plus, XS Max ve Mate 20 Pro üçlüsü)

Babamın 6S'i yere düşüp anakart arızası vermese bugün elimde olmayacaktı. İlk çıktığından beri aktif kullanılıyor sadece birkaç kere ekranı kırıldı, birde sinirden duvara vurduğum için sim kart ve şarj soketi bozulmuştu o kadar.

Birden fazla seçenek var, bu aralar en çok OnePlus, Google Pixel ve Nothing Phone hoşuma gidiyor.