Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Henüz UI7 gelmemişken, UI8 ile ilgili haberler geliyor. Çok enteresan bir güncelleme dönemi yaşıyoruz.

Samsung neler yapacak merak ile bekliyorum.

Bu konuda yorumlarınızı beklerim, video paylaşılmış bununla ilgili. Majör değişikliklerin olmayacağı bir güncelleme olacak sanırım UI8.

Sadece Pixel ile One UI değil. OxygenOS ve ColorOS ile HyperOS kapalı beta testleri var şu an.

Çinli markalar arabalarda olduğu gibi, Mobilde'de ele geçirmeye başladılar piyasayı. Samsung model gamını azaltıp, daha net olmalı. Katlanır telefon, başlangıç-orta-üst segment-premium segment. 5 model ile devam etseler, çok daha kolay olurdu belki bir çok şey. Fazlasına bile gerek yok.

Dün bilgeydim güncellemeleri takip ederdim bugün akıllıyım güncellemeleri yüklemiyorum.

Çinli markalar arabalarda olduğu gibi, Mobilde'de ele geçirmeye başladılar piyasayı. Samsung model gamını azaltıp, daha net olmalı. Katlanır telefon, başlangıç-orta-üst segment-premium segment. 5 model ile devam etseler, çok daha kolay olurdu belki birçok şey. Fazlasına bile gerek yok.

Çinliler batarya olarakta geliyormuş yeni teknolojilerle. Android telefonda donanım önemlidir ve inovasyonları kestiler. Google da iPhone olmaya çalışıyor az özellik çok yazılım ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
One UI 7 bu sene gelir umarım. 6 ayda 4 kere ertelediler, daha da ne zaman geleceği belli değil. Geçen hafta baktığımda 16 Nisan'da kesin gelecek diyorlardı, şimdi 4 Mayıs olmuş :) S24 Ultra son Android'im olacak, bu sefer kesin kararlıyım.

One UI 7 bu sene gelir umarım. 6 ayda 4 kere ertelediler, daha da ne zaman geleceği belli değil. Geçen hafta baktığımda 16 Nisan'da kesin gelecek diyorlardı, şimdi 4 Mayıs olmuş :) S24 Ultra son Android'im olacak, bu sefer kesin kararlıyım.
Benim oldu bile, sattım kurtuldum. Tavsiye ederim, hele ki video performansı falan tam bir rezaletmiş şimdi daha iyi anlıyorum.

Samsung bence bayağı büyük dalga geçiyor. Düşünsene o kadar zaman geç yayınlıyorsun güncellemeyi ama hatalı çıkıyor, dağıtımı durduruyorsun tam o sırada bir sonraki güncellemenden görüntüler çıkıyor. Bu adamlar bu kadar sürede askere gitmeden önce stok video yapan YouTube kanalları gibi stok arayüz yaptılar sanırım zamanı geldikçe verecekler.