Kurulmalı mı?

• Evet

Oy: 1 7,7%
  • Hayır

Oy: 12 92,3%

• Oy verenlerin toplamı
    13
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, Samsung R540-JT01TR laptopa sahibim. Bu laptopu artık kullanmayacağım, aile laptopuna çevireceğim. Ondan biraz da eğlenmek için Hackintosh kurmaya karar verdim. Muhtemelen yeni sürüm MacOS'lar çalışmayacak, eski bir sürümü indirmem gerekecek. Sizce geçmeye değer mi? Aile laptopunda belki ben arada Office uygulamalarına ve YouTube'a bakarım. Belki ailem Facebook'a falan girer :D Kısacası tarayıcı ağırlıklı işlem yapılacak.

Sistem özellikleri:
Samsung R540-JT01TR.
i5-480M.
8 GB DDR3 RAM.
ATI Mobility Radeon HD5470 1 GB VRAM.
Kuracak olduğum disk: SanDisk Ultra 3D 500 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde burada fazla aktiflik göstermiyorum ama yazmak istedim. Ailen ile beraber kullanacaksan kesinlikle Hackintosh kurma. Windows daha iyi olur.

Hackintosh sorun çıkarabilir çünkü.

Normalde burada fazla aktiflik göstermiyorum ama yazmak istedim. Ailen ile beraber kullanacaksan kesinlikle Hackintosh kurma. Windows daha iyi olur.

Hackintosh sorun çıkarabilir çünkü.
O zaman şöyle yapmaya karar verdim, Hackintosh kurayım 1 saatte canım sıkılınca dönerim tekrar Windows'a :D

Wi-Fi ve BT donanimizin uyumlulugundan emin olmayarak, teoride o bilgisayarda en kotu High Sierra, birkac artifact ve mobil GPU ile ugrasmak goz onune alinabilecekse de Sonoma'ya kadar cikilabilir. Mac hosnut etmezse OpenCore'da BootCamp destegi var, o sekilde Windows kurabilirsiniz.

Karar sizin. Bence ugrasmayi goze alirsaniz macOS'te pek de kotu performans vermez bilgisayariniz. Ha tabii eger High Sierra ustunu kurmayi beceremezseniz bence hic macOS kurmayi denemeyin, High Sierra aile bilgisayarina asla olmaz cunku. Guvenlik ve uygulama destegi olarak oldukca olu.

Wi-Fi ve BT donanimizin uyumlulugundan emin olmayarak, o bilgisayarda en kotu High Sierra, birkac artifact goz onune alinabilecekse de Sonoma'ya kadar cikilabilir. Mac hosnut etmezse OpenCore'da BootCamp destegi var, o sekilde Windows kurabilirsiniz.

Karar sizin. Bence ugrasmayi goze alirsaniz macOS'te pek de kotu performans vermez bilgisayariniz. Ha tabii eger High Sierra ustunu kurmayi beceremezseniz bence hic macOS kurmayi denemeyin, High Sierra aile bilgisayarina asla olmaz cunku. Guvenlik ve uygulama destegi olarak oldukca olu.

Hocam bu rehberdeki sürüm çok mu eski :)

Merhaba arkadaşlar, Samsung R540-JT01TR laptopa sahibim. Bu laptopu artık kullanmayacağım, aile laptopuna çevireceğim. Ondan biraz da eğlenmek için Hackintosh kurmaya karar verdim. Muhtemelen yeni sürüm MacOS'lar çalışmayacak, eski bir sürümü indirmem gerekecek. Sizce geçmeye değer mi? Aile laptopunda belki ben arada Office uygulamalarına ve YouTube'a bakarım. Belki ailem Facebook'a falan girer :D Kısacası tarayıcı ağırlıklı işlem yapılacak.

Sistem özellikleri:
Samsung R540-JT01TR.
i5-480M.
8 GB DDR3 RAM.
ATI Mobility Radeon HD5470 1 GB VRAM.
Kuracak olduğum disk: SanDisk Ultra 3D 500 GB.
HAYIR kurulmaz windows 10 kurabilirsiniz.

Hocam bu rehberdeki sürüm çok mu eski :)
Ailen ile kullanacaksan net bir şekilde kurma.

HAYIR kurulmaz windows 10 kurabilirsiniz.

Ailen ile kullanacaksan net bir şekilde kurma.
Eğlencesine kuracağım zaten :) Windows 10 aklımdaydı hatta şu an Win 10 üzerinden yazıyorum fakat bilgisayarın performansını ciddi seviyede azaltıyor. YouTube'da 720p video kasmaya başlayınca 8.1'e geri dönmeye karar verdim.