Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2025
@shiedae3,
S24 Ultra, S25+, Tab S9 ve A35, A36, Tab A9 gruplarına sahip biri olarak ikisi arasında bariz fark var.
S serisi bir cihaza alışınca aşağısı bir cihazı kullanmak "tuhaf/hantal" geliyor.
Değiştirmemeye karar kıldım teşekkür ederim.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Yani Core serisi ve J serisinden sonra A serisine en sonunda da S serisine geçtikten sonra model düşürmek kendi açımdan zoruma gidiyor ama dediğiniz beklentileri düşürünce güzel geliyor. İlla alacak olsam A56 tercih ederdim. A57'yi dün MediaMarkt'ta inceledim kasası bana güven vermedi nedense.
Büyük bir fark yaşamazsınız, ama fark yaşarsınız. A serisi çok daha düşük hissettiriyor. Ancak işinizi görür.S24 Plus kullanıyorum ve gündelik kullanıcıyım, bu nedenle telefon ihtiyacımdan fazlasıymış gibi geliyor. Genel olarak internette sörf yaparım, ne oyun oynarım ne de üretkenlik için kullanırım; bunlar için tabletimi kullanıyorum.
A serisi bir Samsung telefona geçersem çok eksiklik hissedeceğim durumlar var mı? A57 veya A56 gibi modellere yönelmeyi düşünüyorum.
Android tarafında başka modellere şans vermeme sebebim tabletimin Samsung olması ve ekosistem uyumluluğunu seviyor olmam.
Fikrinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum, teşekkürler.