Yaklaşık 2 yıldır S22 kullanıyorum. Telefonun bataryası günü çıkarmaya yetmiyor. Mevcut telefonu ikinci elde satıp A55, A36, A56 gibi batarya kapasitesi yüksek sıfır bir telefona geçmeyi düşünüyorum. S serisinin birçok konuda daha iyi ve premium bir seri olduğunu biliyorum. Ancak benim böyle bir telefona ihtiyacım yok. İşteyken Instagram, YouTube için kullanıyorum, basit birkaç oyun oynuyorum falan. Bu tarz bir kullanım için farklı model önerine de açığım. Mesela Honor 400 ilgimi çekti. Donanım olarak fiyatına göre dolu duruyor ama Samsung dışındaki markalar hakkında hiçbir bilgim yok. Yazılımı, malzeme kalitesi, müşteri hizmetleri olarak F/P dediğiniz modeller var mı?

Honor 400 iyi bir telefondur, A56 onun Samsung muadili. Honor 400 oyun performansı, ekran çerçevesi gibi konularda önde. Ama A56 ise Samsung'un şarjı en çok giden telefonlarından biri, Exynos bu sefer olmuş. Kendim kullanıyorum, ağır oyunları 1-1.5 saat oynamadıkça ısınmıyor telefon, bataryası da uzun uzadıya gidiyor.

A35 kullanıyorum oyun, sosyal medya gibi işler için işimi rahatlıkla görüyor. Kamera konusunda fazla beklentin yoksa A56 işini fazlasıyla görür.

5 yıldır M51 kullanıyorum. Gayet memnunum. Hızlı ve akıcı. Özellikle uygulama önbelleklerini ve verilerini temizleyince çok kullanışlı. Yani A16 bile alsanız bence iş yapar gündelik kullanımlarda. Daha üst A serileri zaten rahat rahat iş görür. Öyle 2-3 sene de idare etmez. Kullanmak isteyen 6-7 sene bile rahat kullanır.

Ben A56 arkadaşım A35 kullanıyor ikisi de tüm işleri yapabiliyor. Bana göre A serisi çok iyi bir seri, alabiliyorsanız S25FE daha iyi olur ama S24FE'ye fiyat farkı değmez bence.

S serisi FE olan modellere bakın. A serisi önermem.
İhtiyacıma göre gereksiz pahalı hocam. Zamanında bu telefonu da üst segment bir telefon deneyim etmek için aldım ama S serisinin ekstraları benim bir işime yaramıyor. Kullanmadığım şeye para vermiş oluyorum. Saydığım şeyleri en az maliyetle karşılayan bir modele geçsem kafi.
Honor 400 iyi bir telefondur, A56 onun Samsung muadili. Honor 400 oyun performansı, ekran çerçevesi gibi konularda önde. Ama A56 ise Samsung'un şarjı en çok giden telefonlarından biri, Exynos bu sefer olmuş. Kendim kullanıyorum, ağır oyunları 1-1.5 saat oynamadıkça ısınmıyor telefon, bataryası da uzun uzadıya gidiyor.
Sağ olun hocam. Samsung bana da bir tık yakın geliyor daha köklü ve güvenilir bir marka oluşundan dolayı. A56 yerine A36 tercih etsem çok fark eder mi? A36 Snapdragon kullandığından işlemcinin enerji verimliliği A56'ya göre nasıl olur?
A serisini gözüm tutmuyor nedense... S serisinden devam edin.
S serisi iyi güzel de hocam benim işimi görmüyor ki. Günün ortasında şarj aleti arıyorum. Şarjı uzun gitsin diye telefonun güç tasarrufu sürekli açık. 60Hz takılıyorum. Biraz yoğun kullanımda telefon ısınıyor. Yani benim için S serisinin bir avantajı yok. İhtiyacıma göre değil çünkü.