@Aakons illa amiral deneyimi yasamak istiyorum diyorsaniz prizden uzaklasmamak ya da powerbank tasimak sart sizin icin. S22 batarya noktasinda maalesef Samsung'un en zayif cihazlarindan biri.
Sahsen amiral bir cihaz alip da ozelliklerini kismak istemem. Ama siz buna raziysaniz cihazin guc tasarrufu ile gunu cikarabilecegini dusunuyorum.

Vallahi hocam dışarıda çok kullanan biri değilim Max 2 saat. Genelde evlerde kullanıyorum. Hem PC kullanıcısıyım, çok sorun olacağını düşünmüyorum. Almışken amiral gemisi almak isterim zaten şu anki telefonu çok kullandığımda günde en az 3 kere şarja takıyorum.

Şu anki telefonum 3-4 saat ekran süresi var*

@442 @519 @Violett yorumlarınız için teşekkürler bu haftasonu s22 alacağım inşallah 😊

Almışken amiral gemisi almak isterim zaten şu anki telefonu çok kullandığımda günde en az 3 kere şarja takıyorum.

Amiral gemisi kavramı ile çelişiyor bence bu durum biraz. Sonuçta amiral gemisi tek başına güçlü SoC demek değil. Ekrandan bataryasına, kullanım hissiyatına kadar çok fazla şey etki etmeli.

Bir de amiral gemisi bir cihazı 60 Hz kullanmayın, hiçbir anlamı kalmıyor.

@Aakons S22'yi dusunebilirsiniz o halde. Ben S21 kullanicisi olarak Wi-Fi kullaniminda 7 saat ekran suresi aliyorum. S22'nin bataryasi bir tik daha kotu tabii ama ucurum farklari yok.

Sirf batarya icin S21 FE'yi tercih etmenizi de tavsiye etmem. Hem bataryalari cok da farkli degil hem de her yonuyle daha zayif bir cihaz. S21'in bile kirpilmis versiyonu, siz dusunun.

A55 de orta-ust segment bir cihaz. Paneli ve bataryasi S22'den daha iyi. Geri kalan her yonuyle daha zayif.

@442 @519 @Violett yorumlarınız için teşekkürler bu haftasonu S22 alacağım inşallah 😊
Rica ederim, umarim memnun kalirsiniz.

Amiral gemisi kavramı ile çelişiyor bence bu durum biraz. Sonuçta amiral gemisi tek başına güçlü SoC demek değil. Ekrandan bataryasına, kullanım hissiyatına kadar çok fazla şey etki etmeli.

Bir de amiral gemisi bir cihazı 60 Hz kullanmayın, hiçbir anlamı kalmıyor.
60 hz den 120 hz e geçtikten sonra 60 hz e düşürmenin mantığı yok.Gözlere yazık.