Sebeplerini kendiniz yazmışsınız zaten? Ayni fiyatta olan iki cihazdan hangisinin alınması gerektiğini neye göre belirleyeceğiz peki karsılaştırma yapmazsak?
Android kullanıcısı isen android alırsın. iOS kullanıcısı isen iPhone alırsın. Veyahut farklı bir işletim sistemi denemek istiyorsan halihazırda kullandığını değil de diğerini tercih edersin.

Android kullanıcısı isen android alırsın. iOS kullanıcısı isen iPhone alırsın. Veyahut farklı bir işletim sistemi denemek istiyorsan halihazırda kullandığını değil de diğerini tercih edersin.
Bu anlattıklarınız karşılaştırma yapmamak icin bir sebep değil. Insanlar her zaman işletim sistemine göre almıyor telefonları.

Hayır. Benim fikrim.
Bu anlattıklarınız karşılaştırma yapmamak icin bir sebep değil. Insanlar her zaman işletim sistemine göre almıyor telefonları.
O zaman sizin mantığınızla aynı ve hatta daha iyi donanımı Türkiye şartlarında her daim android tarafındaki cihazlarda daha ucuza bulabileceğiniz için iPhone zaten bir seçenek olmaktan da çıkıyor. Yine kıyas yapmayı gerektiren bir durum kalmıyor ortada.

Kullanıcısı olarak gerçekten çok dengeli telefon. Hem bataryası iyi gidiyor hem oyun performansı güzel hem de kamerası iyi. Bu fiyata hiçbir IPhone'un veremiceği özelliklere sahip. İkinci elde dahil.

O zaman sizin mantığınızla aynı ve hatta daha iyi donanımı Türkiye şartlarında her daim android tarafındaki cihazlarda daha ucuza bulabileceğiniz için iPhone zaten bir seçenek olmaktan da çıkıyor.
Mesajımı okuduysan demisim ki, telefon alacak her insan isletim sistemine bakarak almıyor. Ben işletim sistemine göre alınmaz demiyorum.

Fiyat gayet güzel. Cihaz da gayet güzel. Alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun.

Bunun yanı sıra iOS ve Android telefonları tam olarak neye dayanarak kıyasladığınızı hiçbir şekilde anlayamıyorum. Kamera diyorsunuz, ekran diyorsunuz... Karşı taraf optimizasyon diyor, ekosistem diyor. Yıllardır aynı şeyleri tartışıp tartışıp hiçbir yere varamıyorsunuz. Android cihazların diğer Android cihazlar ile, iOS cihazların da diğer iOS cihazlar ile kıyaslanması gerektiğini ne zaman kabulleneceksiniz?

Telefon alırken de bir iPhone bir Android alırız sorun kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pili çabuk bitiyor. Ben olsam almazdım.
1717165726597.webp

???