Geçen ay 22 binken almadım şimdi 30 binlere dayanmış. Hangi akla hizmet ekonomi bu kadar sabitken fiyatı arttı inanılmaz.
Samsung uzun süre zam yapmadı. Ondan dolayı artıyor arada. Türkiye'ye özel fiyatlandırma politikası var.
Geçen ay 22 binken almadım şimdi 30 binlere dayanmış. Hangi akla hizmet ekonomi bu kadar sabitken fiyatı arttı inanılmaz.
Normalde bize ucuza satıyorlar.Geçen ay 22 binken almadım şimdi 30 binlere dayanmış. Hangi akla hizmet ekonomi bu kadar sabitken fiyatı arttı inanılmaz.
@Yavuz Çetin Dijital sağlık/Pil/Altta ayrıntıları gör yazması lazım.
Gayet iyi bir ekran süresi. Boş şarj yorumlarını yalanlamış oldunuz teşekkürlerEki Görüntüle 52166
120Hz, Adaptif parlaklık kapalı parlaklık son ayarda, kamera aktif olarak kullanılıyor (Pil süreleri düşük olan günlerde fazla kullanılmış) ve mobil veri günün çoğunda açık oluyor.
Gayet iyi bir ekran süresi. Boş şarj yorumlarını yalanlamış oldunuz teşekkürler![]()
Bence de gayet yeterli bir sonuç. Madem ben hariç herkes android ve iPhone kıyaslamaya sıcak bakıyor o zaman ben de iPhone 13'e ait 10 günlük ortalama değerlerimi paylaşayım.Eki Görüntüle 52166
120Hz, Adaptif parlaklık kapalı parlaklık son ayarda, kamera aktif olarak kullanılıyor (Pil süreleri düşük olan günlerde fazla kullanılmış) ve mobil veri günün çoğunda açık oluyor.
Ben de iPhone 13 kullanıcısıyım ve %88 pil sağlığıyla hala bile günümü çıkarıyor.Bence de gayet yeterli bir sonuç. Madem ben hariç herkes android ve iPhone kıyaslamaya sıcak bakıyor o zaman ben de iPhone 13'e ait 10 günlük ortalama değerlerimi paylaşayım.
Ekran parlaklığı mekanın ışığına göre otomatik olarak ayarlanacak şekilde kullanıyorum ama içinde bulunduğum mekanlar neticesinde genellikle orta veya düşük seviye parlaklıklarda kullandığımı söyleyebilirim.
Pil Sağlığı %98
Bu sonuçlara bakacak olursak S23'ün iPhone 13'e göre pil tarafında daha iyi olduğunu net şekilde söylemek mümkün.
Eki Görüntüle 52173