Ama bu fiyat aralığındaki en iyi telefon olduğunu değiştirmiyor. Sadece ben almazdım.
Detaylar
Kim cevapladı?Pili çabuk bitmiyor. Kamera uygulamasını benim gibi günlük 1 saat kullanmıyorsanız 1 günü çok rahat çıkartıyor.
@Yavuz Çetin Oyun oynarken çok ısınıyor mu? Bir de aktif kullanıyorsanız haftalık ekran süresi ekranını paylaşabilir misiniz?
Bende iPhone 15 Pro var. 3200 mah'a sahip. S23 arkadaşımda var onun şarjı çok gitmiyor. @dr.dre de telefonun sahibi.Pili çabuk bitmiyor. Kamera uygulamasını benim gibi günlük 1 saat kullanmıyorsanız 1 günü çok rahat çıkartıyor.
Dostum pilin hızlı bitmesinde tek etken mah değeri değil.Bende iPhone 15 Pro var. 3200 mah'a sahip. S23 arkadaşımda var onun şarjı çok gitmiyor. @dr.dre de telefonun sahibi.
@Yavuz Çetin Oyun oynarken çok ısınıyor mu? Bir de aktif kullanıyorsanız haftalık ekran süresi ekranını paylaşabilir misiniz?
Oyun oynadığım için oyunda ısınıyor mu fikrim yok. Ancak kamerada özellikle 30 dakikalık videolarda oldukça ısınıyor.
Haftalık ekran süresini nereden paylaşacağımı bilmiyorum. Ancak paylaşsam da doğru olacağını sanmıyorum normal bir kullanıcı için. Kamerada telefonun şarjı 3 kat daha hızlı bitiyor neredeyse.
Elmayı bile ısırarak satan firmanın 15. seri telefon modelinden çok daha ucuz ve iyi.
@Yavuz Çetin Dijital sağlık/Pil/Altta ayrıntıları gör yazması lazım.
Açgözlülükten başka açıklaması yok.Geçen ay 22 binken almadım şimdi 30 binlere dayanmış. Hangi akla hizmet ekonomi bu kadar sabitken fiyatı arttı inanılmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
Sosyal medya videolarında kullanılan yaygın fontlar neler?
- DeadlyMania7
-
-
-
-
-