Önermezseniz önermeyin. Ben bir kere konu açıklamasına yazmışım, başka alternatif öneri var mı? Gözümüze bu telefonu kestirdiğimiz için bu telefonu yazdım. Siz sadece başlıklara bakıp ona göre mi cevap yazıyorsunuz? Ayrıyeten kaç yıldır farklı forumlarda geziyorum, kaç tane açtığım gibi konu açılmış ve Insanlara'a ürünü kötü b ürünü al' gibi cevaplar yazılıyor. Ben açıklamamda sadece 'Samsung Istiyoruz'da yazmadım. Madem biliyorsunuz, yardımcı olmak istiyorsanız ona göre yazın o zaman. 256 GB dedim, ne yapayım 1 TB'lık telefona mı bakalım? O telefonların da 128 GB olanı var, bu alanlar enayi işi o zaman. Buradan kastım, ben iPhone 11 kullanıyorum, 64 GB şu an telefonum yetmiyor. Arkadaşımın da bu duruma düşmemesi için soruyoruz. İstediğin telefonu kullan, Ultra serisini kullanıyorsun diye herkesin parası mı var Ultra serisini kullansın? Bir telefon olmuş 64 bin birim, gelmişsin buradan yazmışsın, yanımızdan bile geçmemişsin üslubunla konuş. S23 Ultra'nın geçmesi normal zaten, bir önceki neslin en yükseği ile yeni neslin orta alt segmentiyle mi münakaşa etmeye çalışıyorsun?"