Exy2400 ile 8 Gen 3 çok benzer performanstalar. Exynos'un bu sefer sorun çıkartıp çıkartmayacağını bilemeyiz zaman gösterecek. Ama kesinlikle iPhone 15 serisinden çok daha iyi olacak eğer sorunsuz olursa.
Asıl sorun uygulama ve oyun geliştiricilerinin sunacağı optimizasyon, en azından Exynoss için düzgün oyun optimizasyonu sunulmuyor. 🤷🏿

Bizim ülkede bitmez maalesef daha bunlar iyi günler dolar 50 TL olunca aldığımız en ucuz ekran kartları bile 50 serisi vs 20k civarından satılmaya başlayacak.
Kısır döngü.
Her yıl başı zammında asgari ücreti 500-550 dolar değerinde verip nimetmiş gibi sunacaklar, yıl ortasına ve yıl sonuna doğru doğru sabit TL aldığımız için değeri düşecek.
TL daha da eriyecek, yiyeceklerin kalitesi düşecek vs... derken yiyeceğiz dalgayı. 🍌

Asıl sorun uygulama ve oyun geliştiricilerinin sunacağı optimizasyon, en azından exynoss için düzgün oyun optimizasyonu sunulmuyor. 🤷🏿

Kısır döngü.
Her yıl başı zammında asgari ücreti 500-550 dolar değerinde verip nimetmiş gibi sunacaklar, yıl ortasına ve yıl sonuna doğru doğru sabit TL aldığımız için değeri düşecek.
TL daha da eriyecek, yiyeceklerin kalitesi düşecek vs... Derken yiyeceğiz dalgayı. 🍌

En basit örnek bizim sürekli ekmek aldığımız fırının ekmekleri elim kadar kaldı eskiden 2 karış ekmek çıkardı ama elim kadar olan ekmek zamlı halden satılıyor 9.5 TL şu anda küçücük ekmek.

Android bir cihaza çok para donanımı iyi olabilir ama S23 Ultra ile çok fark yok S23 Ultra alıp geçmek lazım elinde S21 üstü cihazı olan varsa onlarında geçmesini önermiyorum S25 serisine baksınlar bence.
Fiyatına göre iyi bir cihaz bence. Sadece telefon değil, aramalara kadar sesli çeviren bir yapay zekaya sahip.

Fiyatına göre iyi bir cihaz bence. Sadece telefon değil, aramalara kadar sesli çeviren bir yapay zekaya sahip.

Ufak süs püs ile 74K fiyat çekmek özellikle Android bir cihaza bence saçma iPhone fiyatını savunduğumdan değil bu arada S23 Ultra alır yoluma bakardım.

Ufak süs püs ile 74K fiyat çekmek özellikle Android bir cihaza bence saçma iPhone fiyatını savunduğumdan değil bu arada S23 Ultra alır yoluma bakardım.
Bence pek ufak bir süs püs değil ama siz bilirsiniz. Zaten şu an elimde S23 var ve evet fiyatı fazla ama 60 bin olsa alırdım. Zaten yanlış hatırlamıyorsam 15 Pro'da o civarlardaydı.

“Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 12 GB RAM “modeli 74.000 TL'ye satışa çıkarıldı. Ne düşünüyorsunuz? Takibi olan “iPhone 15 Pro Max 512 GB“ 85 bin TL'ye satışta. Ben bu bütçelere çıktıysam iPhone sevdiğim için verirdim, ama Android kullanıcıları için iyi bir fiyat farkı var.

Bedava !
Vallahi bedava.
İphobe 15 pro max cihaza göre hem daha üstün hem de daha uygun.

En basit örnek bizim sürekli ekmek aldığımız fırının ekmekleri elim kadar kaldı eskiden 2 karış ekmek çıkardı ama elim kadar olan ekmek zamlı halden satılıyor 9.5 TL şu anda küçücük ekmek.
Eskiden bir ekmek yaparlardı fırında tüm mahalle mis gibi ekmek kokardı, şimdi ağzına attığın ekmek tatsız tutsuz bir şey olmuş. Sağ olsun ekonomi politikaları.
İşin kötü tarafı denetim yok. Adam vitaminli pastil satıyor, patentini aldığı testte bulunmayan vitamin sattığı ürün de var. 😂