@EkmekArasiSSD S23 FE, 24FE , 25 FE yahut xx neyse artık F/P olarak çok güzel inşa edilmiş telefonlar ama S23 FE ve 24 FE'lerde bataryadan yana pek olumlu şeyler söyleyememekle birlikte, bir de ısınma sorununun da biraz baş ağrıttığını bildirmeliyim. 25 FE hakkında bunlarla ilgili bir bilgiye ne yazık ki sahip değilim lakin ana kamera donanımı hala aynı. İşleme farkları dışında üç aşağı, beş yukarı aynı görsel elde ediliyor ana sensörde. Bu kadar senedir aynı sensör kullanılıyor, bana kalırsa hala daha rahatlıkla rekabet edebildiği için bu sorun olmuyor zira 1/1.4 - 1/1.2 gibi aralıklara inmek daha iyi olsa da gündelik kullanıcı bu farkı pek hissetmiyor. Paramın kuruşu kuruşuna kamera donanımı hakkını versin diyorsan hem geniş açı (ultra geniş açıyla karşılaştırma, ana sensöre geniş açı denir) hem de telefoto sensörü olarak bariz Honor önde. Honor'da kullanılan sensör, S23 Ultra, 24 Ultra ve 25 Ultra'da da kullanılıyordu sanırsam. Optik olarak kenar keskinliği de gayet tatmin edici. Bu fiziksel boyut artışı hem dinamik aralık demek, hem de çok daha iyi düşük ışık performansı demek. Bir de ben Samsung'un optik kalitesinde bazen olumsuz şeyler gözlemliyorum, sokak ışığı altında abuk subuk şekiller oluyor.