DarthGorsoy
Bilgin
Yorumlarınız için öncelikle teşekkür ediyorum hocam. Normalde Honor düşünüyordum. Özellikle kamera ile gece fotoğrafları çekmeyi çok seviyorum ancak Honor markasından bir türlü emin olamıyorum. Normalde kağıt üzerinde olan özelliklere baktığımda Honor benim için en alınabilir cihaz ancak özellikle güncelleme desteğinin 3 yıl gibi komik bir süre (2 yıl android güncellemesi ve 3 yıl güvenlik güncellemesi) oluşu beni cihazdan uzaklaştırıyor. Yukarıda konuda da bahsettiğim gibi parça tedariği genelde pek olmuyor ancak elimdeki Xiaomi'den yola çıkarsam batarya hariç bulunmuyor edilmiyor dediğim bir parça yok. Ama yine de çin cihazlarına karşı biraz huyluyum. Yukarıdaki hocam da yazılımsal olarak kendini yeniden başlatma sorunu var deyince bende biraz filmler koptu gibi oldu. S25 FE alma kararı aldım. Honor'da hala gözüm olsa da cihazın ve markanın kendisinden hiç emin olamıyorum. Yoksa kamera olarak Honor'ı çok beğendiğim doğru. Keza Snapdragon kullanıyor oluşu da güzel bir artı.
Ben de Samsung tercih etmiştim. Eger hic kullanmasam yine Samsung alirdim ama hevesimi aldigim icin Honor bana fark etmezdi ya alirdim muhtemelen. S25 FE gayet guzel bir cihaz, hayırlı olsun şimdiden.