Samsung S25 için şarj adaptörü ve şarj kablosu önerisi

Makaleler
5
Yer
Winterfell
Amazon'dan S25 alacağız fakat şarj adaptörü ve kablosu gelmiyor sanırım, pek bilgim yok. Hangisini almam lazım ve orijinal almak istiyorum, hangi siteden hangisini alayım?

Amazon'dan S25 alacağız fakat şarj adaptörü ve kablosu gelmiyor sanırım, pek bilgim yok. Hangisini almam lazım ve orijinal almak istiyorum, hangi siteden hangisini alayım?

Orijinal alarak 2500TL vermek yerine git bunu al zaten neredeyse ayni kalite.

Verdiğim link zaten bir mağaza linki değil, fiyat karşılaştırma sitesi. Oradan bakıp istediğini alabilir.

Direkt girip aaa ucuz diye alsaydi ve replika oldugu icin gelip buraya derdini soylerdi sebebi de belli.

Direkt girip aaa ucuz diye alsaydi ve replika oldugu icin gelip buraya derdini soylerdi sebebi de belli.
Kullanıcı adımda satıcı denetleyici gibi bir şey mi yazıyor? Ürünlerin sahte olduğunu düşünüyorsan pazar yerine şikayette bulun. Ben fiyat karşılaştırma sitesi attım. Kimsenin başına silah tutup zorla buradan alacaksın demiyoruz. Fiyatları karşılaştırsın mantıklı gelen yerden alsın.

Sen daha iyi bir mağaza biliyorsan onun linkini paylaş, kullanıcı karşılaştırıp alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…