Amazon'dan S25 alacağız fakat şarj adaptörü ve kablosu gelmiyor sanırım, pek bilgim yok. Hangisini almam lazım ve orijinal almak istiyorum, hangi siteden hangisini alayım?
Detaylar
Kim cevapladı?dursunduruyor
Becerikli
Şarj kablosu geliyor. Amazon'dan Prime seçip ilk çıkanlardan al.
25W olan mi alinmali?Şarj kablosu geliyor. Amazon'dan Prime seçip ilk çıkanlardan al.
Amazon'dan S25 alacağız fakat şarj adaptörü ve kablosu gelmiyor sanırım, pek bilgim yok. Hangisini almam lazım ve orijinal almak istiyorum, hangi siteden hangisini alayım?
Orijinal alarak 2500TL vermek yerine git bunu al zaten neredeyse ayni kalite.
Alperen Arslan 2
Üstün
- Makaleler
- 1
Bildiğim kadarıyla S25 en fazla 25W destekliyor. Kablo zaten kutu içerisinden çıkacak.
Samsung'un 25W şarj adaptörünü alıp geçebilirsin.
Orijinal degil o link.Bildiğim kadarıyla S25 en fazla 25W destekliyor. Kablo zaten kutu içerisinden çıkacak.
Alperen Arslan 2
Üstün
- Makaleler
- 1
Verdiğim link zaten bir mağaza linki değil, fiyat karşılaştırma sitesi. Oradan bakıp istediğini alabilir.
Verdiğim link zaten bir mağaza linki değil, fiyat karşılaştırma sitesi. Oradan bakıp istediğini alabilir.
Direkt girip aaa ucuz diye alsaydi ve replika oldugu icin gelip buraya derdini soylerdi sebebi de belli.
Alperen Arslan 2
Üstün
- Makaleler
- 1
Kullanıcı adımda satıcı denetleyici gibi bir şey mi yazıyor? Ürünlerin sahte olduğunu düşünüyorsan pazar yerine şikayette bulun. Ben fiyat karşılaştırma sitesi attım. Kimsenin başına silah tutup zorla buradan alacaksın demiyoruz. Fiyatları karşılaştırsın mantıklı gelen yerden alsın.Direkt girip aaa ucuz diye alsaydi ve replika oldugu icin gelip buraya derdini soylerdi sebebi de belli.
Sen daha iyi bir mağaza biliyorsan onun linkini paylaş, kullanıcı karşılaştırıp alsın.
dursunduruyor
Becerikli
Yapacağını yazdım ya adamım..