Merhaba, 3 aydır cihazı kullanıyorum ancak şarjı güç tasarrufu modunda olmasına rağmen çok çabuk bitiyor. Her gece şarj etmem gerekiyor. Ekranı en yüksek kalitede kullanıyorum onun etkisi de çok var sanırım. Nasıl şarjın daha fazla gitmesini sağlayabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Kullanım ve toplam ekran süresi? Ayarlardan pil kullanımı paylaşır mısın?
Sosyal medya ve video izlemek için kullanıyorum hocam genelde. Ortalama 6-7 saat ekran süresi alıyorum.Hangi amacla kullaniyorsun ve kac saat ekran suresi aliyorsun?
Buyrun hocam. Başka paylaşmam gereken bir yer var mı?Kullanım ve toplam ekran süresi? Ayarlardan pil kullanımı paylaşır mısın?
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 6
Buyurun hocam. Başka paylaşmam gereken bir yer var mı?
Başka bir şey paylaşmana gerek yok da zaten iyi pil performansı veriyor. Çözünürlüğü düşürürsen daha da artar doğal olarak.
Tamamdır hocam teşekkürler.Başka bir şey paylaşmana gerek yok da zaten iyi pil performansı veriyor. Çözünürlüğü düşürürsen daha da artar doğal olarak.
Hocam %93'de 8 saat 20 dakika almışsınız daha ne istiyorsunuz? Ben Honor 400 ile anca o kadar alıyorum.Sosyal medya ve video izlemek için kullanıyorum hocam genelde. Ortalama 6-7 saat ekran süresi alıyorum.
Buyrun hocam. Başka paylaşmam gereken bir yer var mı?
Görkem Say
Üstün
8 saat ekran suresi cok iyi bir sure. 1 gunu cikarip aksam sarj etmen gerekiyorsa normal yani. Ekran cozunurlugunu FHD+'a alirsaniz daha iyi olur.
Hocam ekran süreme bakınca anladım ben çok fazla kullanıyormuşum telefonuHocam %93'de 8 saat 20 dakika almışsınız daha ne istiyorsunuz? Ben Honor 400 ile anca o kadar alıyorum.