Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AspyndoR

Başarılı
S25 aldım iki gün önce. Navigasyon çubuğu ayarlarından tuşlar değil de kaydırma hareketlerini kullanıyorum ama sorum şu; bu kaydırma hareketlerindeki alttaki o düz gri çizgiyi de istemiyorum ben, onu kaldırmanın yolu var mı? Xiaomi'de onu da gizleyebiliyorduk.

Çözüm
Hareket ipucu benimki gibi olan cihazlarda gözükmüyorsa;

İlk olarak Good Lock uygulamasını indir ve giriş yap. İçerisinden Navstar uygulamasını bul ve kur, gerekli izinleri ver.

İndirdiğin eklentiye giriş yap ve yukarıdan ON kısmına getir. Ardından aşağıda "Enable extra gesture settings" seçeneğini de aktif et.

Şimdi, Ayarlar>Ekran>Navigasyon Çubuğu>Daha Fazla Seçenek>Hareket İpucu seçeneğini kapalı hale getir. İşlem tamam.
S25 aldım iki gün önce. Navigasyon çubuğu ayarlarından tuşlar değil de kaydırma hareketlerini kullanıyorum ama sorum şu; bu kaydırma hareketlerindeki alttaki o düz gri çizgiyi de istemiyorum ben, onu kaldırmanın yolu var mı? Xiaomi'de onu da gizleyebiliyorduk.

Hareket ipucuyu kapatın.

Screenshot_20251101_000328_Settings.webp

İlk olarak Good Lock uygulamasını indir ve giriş yap. İçerisinden Navstar uygulamasını bul ve kur, gerekli izinleri ver.

İndirdiğin eklentiye giriş yap ve yukarıdan ON kısmına getir. Ardından aşağıda "Enable extra gesture settings" seçeneğini de aktif et.

Şimdi, Ayarlar>Ekran>Navigasyon Çubuğu>Daha Fazla Seçenek>Hareket İpucu seçeneğini kapalı hale getir. İşlem tamam.

Çözüm

İlk olarak good lock uygulamasını indir ve giriş yap. İçerisinden navstar uygulamasını bul ve kur, gerekli izinleri ver.

İndirdiğin eklentiye giriş yap ve yukarıdan on kısmına getir. Ardından aşağıda "enable extra gesture settings" seçeneğini de aktif et.

Şimdi, ayarlar>ekran>navigasyon çubuğu>daha fazla seçenek>hareket ipucu seçeneğini kapalı hale getir. İşlem tamam.

Teşekkür ederim işe yaradı.