Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba, telefon çok derin olmayan bir suya düştü ve temiz suydu. Ekranın kenarındaki suları biraz saçma gelebilir ama ağzımla çektim. Sonra nem uyarısı gidince şarja taktım ve bam, panel yeşilleşmiş. En son S7 Edge'de ekran kırılınca olmuştu bu. Ve panelin alt kısmında bazen yeşil bozulmalar oluyor siyah ekranlara geçince. Ve çözünürlük düşmüş gibi. Ne yapmalıyım?

Telefonu şu an ısıtıcı program ile ısıtıyorum bir umut yaşama döner diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Art The Clown, direkt takmadım ki, uyarının gitmesini bekledim.

Çok geçmiş olsun, artık yapabileceğin hiçbir şey kalmamış. Huzur içinde uyumasına izin ver 😂

Sağ olun hocam, son çare bekleteceğim birkaç gün telefonu kapalı halde. Bilgim yetiyor çözüm gelmeyeceğine ama hani bir ihtimal :cry:

Haklısınız hocam, daha da ben bu AMOLED yolunu terkediyorum.

Ekranı aşırı pahalı S8 ve Note 8'in. Bende de Note 8 var, yıllardır köşede yatıyor. Kendi kendine yeniden başlıyor sürekli ve ekranı sarardı zaten. Atmaya da kıyamıyorum duruyor öyle.

@598, direkt tüm S serisinin çok pahalı hocam, bende de S7 Edge yatıyor. S8 ana telefondu. Geçmiş olsun size.

Telefon güzelde telefondu. Özellikleri gayet iyiydi. Depolamayı hafızayla arttırırdım o kadar bozulmasaydı.

Bir de cihaz çıkalı çok oldu. Su geçirmezliği zaman geçtikçe azalıyor telefonların. Muhtemelen su almıştır.

Arkadaşlar telefonda yaşam belirtileri çıkıyor yavaş yavaş, ekran ışığını fulleyip temayı da açık renk yaptım düzelir diye ama bu sefer de AMOLED yanığı olacak diye korkuyorum :D

Bu arada aşırı ısınıyor. Bir gece boyu siyah ekranda bırakmayı deneyeceğim, bir ihtimal düzelir...

@Heribert Yavuz, hocam telefonlarda böyle bir özellik falan var mı? Telefon tahmini 60 derece şu an, az daha ısınırsa S7 Edge'i geçecek.

Son düzenleme: