seeraddar

Üstün
Telefonda bir ben değişmedim neredeyse. Ben iade veya değişim seçeneklerinden birini kullanacaktım, asla onarım seçeneğini kullanmayacaktım. THH başvurusunda değişim talep etme hakkım var mı? Alalı 1 yıl oldu telefonu. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. @Şişman Adam, @Aakons, @Simon

Bu hangi telefon ya? Şok oldum görünce resmen. Başka sıkıntıları var ise söyleyin cihaz modeli ile de almayalım en azından. Bu kadar sorunlu ise başvuru yapılabilir bence.

Senden habersiz bir sekilde mi yapildi onarim? Eger onarim icin onayini kanitlar nitelikte bir belge yoksa THH'ye basvuru yapabilirsin. Bir yere imza verdin mi?

Benden habersiz yapıldı, imza vermedim.

Bu hangi telefon ya? Şok oldum görünce resmen. Başka sıkıntıları var ise söyleyin cihaz modeli ile de almayalım en azından. Bu kadar sorunlu ise başvuru yapılabilir bence.

S24 FE.

Mevzuat değişmediyse yetkili servisin 3 kere tamir etme hakkı var. 3 kere şarj soketi değişir, 4. kere yine aynı donanım bozulduğunda yeni cihaz talep edebilirsin. Ama bunlar normal, her markada olabilen şeyler. Bende bi LG monitör vardı 1 ay olmadan anakart yaktı mesela, garanti sonrası 8 yıl falan oldu hala çalışıyor. Yani fabrikasyon hataların farkında oluyorlar ve bir daha bozulmayacak şekilde tamir ediyorlar.

1 yıldır kullandığın telefonu iade edemezsin ki? Olsa olsa değişim olurdu, o da fabrikasyon hatalı cihazlarda. Sen cihazı ilk aldığın zamanlarda da mı böyleydi?

"Şarj kesintisi sebebiyle şarj soketi değişmiş" ama arızalı olan soket değil, şarj aletimdi. Ben telefonu gönderirken arızalı şarj aletini de gönderdim. Bu adamlar telefonu arızalı sanıp sağlam parçayı değiştirmiş. Şarj aletini de bana geri kargolamışlar. @Şişman Adam ne gibi bir hakkım var bu durumda hocam?

Arızalı olan soket değil, şarj aletimdi. Ben telefonu gönderirken arızalı şarj aletini de gönderdim.

Bu durumda bana kalsa kullanıcı hatasından dolayı suçlu bile ilan edilebilirsin.

Arızalı şarj aleti ile cihazı şarj etmişsin, şu an şarj aletinin markasından da emin değilim ama bataryayı öldürmüş olabilir o alet.