angarya_messi

Yetkin
Cihazı cuma akşamı sipariş ettim cumartesi elimdeydi. Genel olarak iş görecek bir tablet fakat dokunmatik çok gecikmeli hissettiriyor. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa iade mi etmeliyim?

Ben de normal a9 aldım dokunmatikte sorun yok ama açılışta kasma yaptığı oluyor. Bence bu güçte bir cihazın böyle olması normal. Gerçi ben attan inip eşeğe bindim. S9 kullanıyordum :)

Genelde A9 ekranlarında öyle sorunlar çıkabiliyor. İade edip Honor pad X9 alabilirsin daha iyi bir ürün her anlamda (güç hariç)

Aslında X9 ile devasa bir perf farkı yok ama garantiyle bir işim olursa diye Samsung aldım. İade kabul olur mu emin değilim.

Ben de normal A9 aldım dokunmatikte sorun yok ama açılışta kasma yaptığı oluyor. Bence bu güçte bir cihazın böyle olması normal. Gerçi ben attan inip eşeğe bindim. S9 kullanıyordum :)

Yani normal kullanımda da hissedilebilir bir gecikme ve ölü bölge var, örneğin bir sayfayı aşağı yukarı hareket ettirmeyi denediğimde sadece dokunduğum yerde sabit kalıyor kaydırma hassasiyeti çok düşükmüş gibi davranıyor.

Aslında X9 ile devasa bir perf farkı yok ama garantiyle bir işim olursa diye Samsung aldım. İade kabul olur mu emin değilim.

Performans şöyle, ikisi de PUBG de aynı fpsleri alıyor ama kağıt üstünde A9 daha iyi.

Yani normal kullanımda da hissedilebilir bir gecikme ve ölü bölge var, örneğin bir sayfayı aşağı yukarı hareket ettirmeyi denediğimde sadece dokunduğum yerde sabit kalıyor kaydırma hassasiyeti çok düşükmüş gibi davranıyor.

Bazı A9 larda oluyor kronik değil ama rastlayan oldu bu soruna. A9+ ı ne kadara aldın? 6K ya aldıysan 1-2K daha ver MatePad 11.5 al.

Sanırım A9+ 4 GB RAM 64 GB ROM modelini almışsınız. İşletim sistemi haricinde kullanabileceğiniz yaklaşık 500 MB-600 MB boş RAM kalıyor. Mümkünse iade edip 7 bin bandında A9+ 8 GB RAM 128 GB ROM modeline yönelebilirsiniz. Gecikme RAM yetersizliğinden olmakta yüksek ihtimalle.

Sanırım A9+ 4 GB RAM 64 GB ROM modelini almışsınız. İşletim sistemi haricinde kullanabileceğiniz yaklaşık 500 MB-600 MB boş RAM kalıyor. Mümkünse iade edip 7 bin bandında A9+ 8 GB RAM 128 GB ROM modeline yönelebilirsiniz. Gecikme RAM yetersizliğinden olmakta yüksek ihtimalle.

7K ya A9+ alınmaz şahsen.