Samsung telefonlarda uzaktan kilitleme ve cihaz yönetimi için uygulama önerileri

Aqua6

Çalışkan
Ücretli kullandığım antivirüs programımın böyle bir özelliği olmasına rağmen, uzaktan diğer cihazları kilitleme gibi şeyleri kullanmıyorum ve kilitli gösteriyor o özellikler. Uzaktan diğer cihazların güncellemelerini yapıyorum; diğer cihazlardan virüslü bir linke tıklanırsa bildirim geliyor ve uzaktan virüs taraması yapabiliyorum. Ekran kilidi fazla yanlış girilirse antivirüs programı fotoğraf çekiyor, ama olası cihaz kaybı durumunda telefonu uzaktan kilitleme veya telefonu sıfırlama gibi şeyleri kullanamıyorum.

Samsung’da Find diye bir uygulama var ve telefona eklediğim diğer cihazların konumlarını gösteriyor, ama sadece konum ile alakalı bir uygulama galiba. Samsung telefonlarda bu uzaktan cihaz kilitleme gibi özelliği olan bir uygulama var mı?

Bir de Google’da bu özellik var mış galiba; bunun için ekstra hangi uygulamayı indirebilirim? Telefonum Samsung ve ne tavsiye edersiniz?

Google'ın Cihaz Takip Merkezi'nde uzaktan kilitleme, sıfırlama ve zil sesi çalma özelliği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…