Hocam LTSC saldırısı tam olarak ney?
Hiç öyle bir şey duymadım, LTSC bir Windows sürümü olduğundan öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum.

ESET'i devre dışı bırakıp yapın Massgrave'i.

Massgrave güvenlidir.
Çoğu kişi öyle diyor bakalım nerden patlak verecek? Massgrave'i Discord'da hiç iyi davranmadılar benim suçum da var da.

Hocam LTSC saldırısı tam olarak ney?
Hiç öyle bir şey duymadım, LTSC bir Windows sürümü olduğundan öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum.

ESET'i devre dışı bırakıp yapın Massgrave'i.

Massgrave güvenlidir.
Sonuçta LTSC oynanmış ISO değil mi? TR paketi eklenmiş fakat içinde başka paketler de olabilir.

Hocam büyük bir iş adamı veya önemli birisi falan mısınız? Kim neden size ağ üzerinden saldırsın? Saldırsa ne olacak ayrıca? En fazla DDoS atar intnernetin yavaşlar fakat bunu yapmaya neden uğraşsınlar? Ağ üzerinden saldırdım zararlı yazılım yükledim gibi bir şey imkansız.

Ondan bir şey olmaz, ayrıca dediğiniz IP ele geçirme olayı diye bir şey yok.
Hocam büyük bir iş adamı veya önemli birisi falan mısınız? Kim neden size ağ üzerinden saldırsın? Saldırsa ne olacak ayrıca? En fazla DDoS atar intnernetin yavaşlar fakat bunu yapmaya neden uğraşsınlar? Ağ üzerinden saldırdım zararlı yazılım yükledim gibi bir şey imkansız.
Değilim fakat money var işin ucunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ üzerinden saldırılması ile bir şey olmaz sisteminize. Yazdığım diğer şeyleri okuyun.
Adam taa Çin'den TR IBAN'ı attı key için.

Ondan bir şey olmaz, ayrıca dediğiniz IP ele geçirme olayı diye bir şey yok.
Ağ üzerinden saldırılması ile bir şey olmaz sisteminize. Yazdığım diğer şeyleri okuyun.
Zararlı yazılım işi biraz tartışmalı değil mi?

Adam Çin'den TR IBAN'ı attı. Key için.
Ee yani? Çalıntı hesap kullanıyordur. Sizin sisteminiz ile ne ilgisi var bunun?

Zarari yazilim isi biraz tartismali degil mi?
Hayır değil. Adam diyelim IP adresinizi biliyor, ee sonra? IP adresini yazıp zararlı yazılım yükle tuşuna mı basacak? Böyle bir şey imkansız. Üstüne neredeyse herkeste dinamik IP var. Sürekli değişiyor adresiniz. Bilsede bilmesede bir şey yapamaz.

Neyse hocam bu işler sakat.
Ee yani? Çalıntı hesap kullanıyordur. Sizin sisteminiz ile ne ilgisi var bunun?

Hayır değil. Adam diyelim IP adresinizi biliyor, ee sonra? IP adresini yazıp zararlı yazılım yükle tuşuna mı basacak? Böyle bir şey imkansız. Üstüne neredeyse herkeste dinamik IP var. Sürekli değişiyor adresiniz. Bilsede bilmesede bir şey yapamaz.
Çalıntı hesap kullanan adam her Şeyi yapar.