WrOwLed

Becerikli
Evet arkadaşlar, başlıktaki gibi uzaktan gelen bir ağ saldırısı için Norton, AVG, Kaspersky, Trend Micro, Avast, McAfee hangisini önerirsiniz?

Not: ESET bende var, çok etkili fakat fiyatı çok pahalıydı, bir bilgisayar aldım. Kendi bilgisayarımda kullanıyorum. Babam için alacağım.

Ek olarak, antivirüs sitesinden mi alınmalı, Hepsiburada, N11 gibi sitelerden almak riskli midir?

Şöyle bir makale okudum, ne kadar doğru bilinmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni ücretsiz versiyonu DOS saldırısindan korumuştu 2022'de, yani kötü değil.

AVG ve Eset arasında dağ gibi fark var. Attan inip eşşeğe binmiş gibisiniz şu an. İnternetteki testlerle gerçek hayat birbirini tutmuyor maalesef. Bunu dostlarımın yaptığı testlere dayanarak söylüyorum.

Beni ücretsiz versiyonu Dos saldırısindan korumuştu. 2022 de. Yani kötü değil.
Kaspersky DDoS'tan korur fakat çoğu korur. Norton da. https://allaboutcookies-org.transla...tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=tc Bu yazıyı oku.

AVG ve Eset arasında dağ gibi fark var. Attan inip eşşeğe binmiş gibisiniz şu an. İnternetteki testlerle gerçek hayat birbirini tutmuyor maalesef. Bunu dostlarımın yaptığı testlere dayanarak söylüyorum.
Ben Eset'e zaten kral. AVG de yan sanayi.

Eset Home Security Premium kullanıyorum kendi bilgisayarımda.

AV'lerin internet güvenliğine çok güvenmemek gerek. Genel olarak yerel dosyalar için üretiliyor en nihayetinde. Bu tür uzaktan yapılacak bir saldırıya karşı en iyi seçenecek fiziki bir firewall kullanmak. Çok spesifik bir saldırının hedefi değilseniz de fiziki firewall ihtiyacınız yoktur diye tahmin ediyorum. @WebSmith hocamın da dediği gibi güvenlik zafiyeti olacak kurulumları kapatmak ve güvenli sayılan dosyaları indirmek, AV kullanmak ve işletim sistemi ile AV'nin güncel olduğundan emin olmak yeterli.

AV'lerin internet güvenliğine çok güvenmemek gerek. Genel olarak yerel dosyalar için üretiliyor en nihayetinde. Bu tür uzaktan yapılacak bir saldırıya karşı en iyi seçenecek fiziki bir firewall kullanmak. Çok spesifik bir saldırının hedefi değilseniz de fiziki firewall ihtiyacınız yoktur diye tahmin ediyorum. @WebSmith hocamın da dediği gibi güvenlik zafiyeti olacak kurulumları kapatmak ve güvenli sayılan dosyaları indirmek, AV kullanmak ve işletim sistemi ile AV'nin güncel olduğundan emin olmak yeterli.
Zaten aldığım AVG'yi iade ettim. E-postayı yanlış yazmışım.

AVlerin internet güvenliğine çok güvenmemek gerek. Genel olarak yerel dosyalar için üretiliyor en nihayetinde. Bu tür uzaktan yapılacak bir saldırıya karşı en iyi seçenecek fiziki bir firewall kullanmak. Çok spesifik bir saldırının hedefi değilseniz de fiziki firewall ihtayıcınız yoktur diye tahmin ediyorum. @WebSmith hocamın da dediği gibi güvenlik zafiyeti olacak kurulumları kapatmak ve güvenli sayılan dosyaları indirmek, AV kullanmak ve işletim sistemi ile AVnin güncel olduğundan emin olmak yeterli.Avg
Firewall nedir?

Modemin uzaktan yönetim seçeneğini kapatın. En güncel yazılımını kullanın, ayrıca bir sunucunuz yoksa size yapılmaz o saldırılar.

AVG boş bir marka gibi geliyor. Premium destek sistemi yapmışlar. İade ederken e-posta değişmek isteyince premium hizmet verdiler. Para tuzağı.
Zaten aldığım AVG'yi iade ettim. E-postayı yanlış yazmışım.

Firewall nedir?
Modemin uzaktan yönetim seçeneğini kapatın. En güncel yazılımını kullanın, ayrıca bir sunucunuz yoksa size yapılmaz o saldırılar.
Evet haklısınız fakat bazı korsan keylerde IP adresine bağlanma gibi olaylar olabiliyor. Korsan kullandım birkaç kere.
Kaspersky kurdum.