Fiziki bir güvenlik duvarı. Ağa gelen bağlantı modemden sonra o cihaza gidiyor cihazdan sonra ağdaki cihazlara gidiyor. Fiziki bir antivirüs gibi düşünebilirsiniz.Zaten aldığım AVG'yi iade ettim. E-postayı yanlış yazmışım.
Firewall nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Key ile IP adresine bağlanmayı hiç duymadım ben, firewall bir ağa ya da bilgisayara gelen istemleri filtreler, yani kötü amaçlı saldırıların size ulaşmasını engeller.Evet haklısınız fakat bazı korsan keylerde ip adresine bağlanma gibi olaylar olabiliyor. Korsan kullandım birkac kere.
Şu anda Türkiye'de ev internetlerine bağlanıp insanları rahatsız etmeyi isteyen ve bunu yapabilecek bilgiye sahip bir hacker olduğunu sanmıyorum.
Türkiye'yi kastetmedim.Key ile IP adresine bağlanmayı hiç duymadım ben, firewall bir ağa ya da bilgisayara gelen istemleri filtreler, yani kötü amaçlı saldırıların size ulaşmasını engeller.
Şu anda Türkiye'de ev internetlerine bağlanıp insanları rahatsız etmeyi isteyen ve bunu yapabilecek bilgiye sahip bir hacker olduğunu sanmıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Zaten bizim IP adreslerimiz dinamik (her zaman değişen) olduğu için saldıramayacaklarını düşünüyorum.
Key diye tam olarak neyden bahsettiğinizi anlamadım.
Gerçi benim PC'de yabancı enterprise keyi girip format sirasinda education yaptım TR keyi ile herhangi bir problem olur mu? Enterprise keyi ile interneti aktif etmedim ama.Key ile IP adresine bağlanmayı hiç duymadım ben, firewall bir ağa ya da bilgisayara gelen istemleri filtreler, yani kötü amaçlı saldırıların size ulaşmasını engeller.
Windows Office keyi.Zaten bizim IP adreslerimiz Dinamik(her zaman değişen) olduğu için saldıramayacaklarını düşünüyorum.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Ondan bir şey olmaz, ayrıca dediğiniz IP ele geçirme olayı diye bir şey yok.
Ama tabi bu keyler bir iki dolarlık.Zaten bizim IP adreslerimiz Dinamik(her zaman değişen) olduğu için saldıramayacaklarını düşünüyorum.
Adam ama Windows 11 IoT Enterprise korsan key satıyor. Turkiye'de yok bir yerde bulamazsın. Bu nedir?Ondan bir şey olmaz, ayrıca dediğiniz IP ele geçirme olayı diye bir şey yok.
5 dolar. Turkiye'de buyuk bir key sitesi reddetti olayı.Ondan bir şey olmaz, ayrıca dediğiniz IP ele geçirme olayı diye bir şey yok.
Bizzat yüz yüze konuştum.Ondan bir şey olmaz, ayrıca dediğiniz IP ele geçirme olayı diye bir şey yok.
Bu yabancılar farklı çeşit insanlar.Ondan bir şey olmaz, ayrıca dediğiniz IP ele geçirme olayı diye bir şey yok.
Afedersin bir yerimize yılan kacmış çıkaracak leylek arıyorumOndan bir şey olmaz, ayrıca dediğiniz IP ele geçirme olayı diye bir şey yok.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Tam olarak ismini hatırlamıyorum fakat bu keyler şirketlerin keyleri ve şirket 50 key almıştır fakat 35'ini kullanmıştır, kalan 15 keyden kâr etmek için satıyorlar.Adam ama windows 11 iot enterprise korsan key satıyor . Turkiyede yok bir yerde bulamazsın. Bu nedir ?
Ayrıca Windows'u aktif etmek için Massgrave kullanabilirsin, açık-kaynaklı ve güvenilir bir yöntem.
Massgrave'i Eset engelliyor. Yabancı kaynak saldırısı engellendi diyor. LTSC sürümü kullanmak da istemiyorum. Bir sehebi var.Tam olarak ismini hatırlamıyorum fakat bu keyler şirketlerin keyleri ve şirket 50 key almıştır fakat 35ini kullanmıştır, kalan 15 keyden kâr etmek için satıyorlar.
Ayrıca Windows'u aktif etmek için massgrave kullanabilirsin, açık-kaynaklı ve güvenilir bir yöntem.
DC'de olay yaşadım. 10 kullanirim da 11 LTSC saldiri falan yapabilirler.Tam olarak ismini hatırlamıyorum fakat bu keyler şirketlerin keyleri ve şirket 50 key almıştır fakat 35ini kullanmıştır, kalan 15 keyden kâr etmek için satıyorlar.
Ayrıca Windows'u aktif etmek için massgrave kullanabilirsin, açık-kaynaklı ve güvenilir bir yöntem.
Adamlar bana bir şey yaptı.Tam olarak ismini hatırlamıyorum fakat bu keyler şirketlerin keyleri ve şirket 50 key almıştır fakat 35ini kullanmıştır, kalan 15 keyden kâr etmek için satıyorlar.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Hocam LTSC saldırısı tam olarak ney?
Hiç öyle bir şey duymadım, LTSC bir Windows sürümü olduğundan öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum.
ESET'i devre dışı bırakıp yapın Massgrave'i.
Massgrave güvenlidir.
Hiç öyle bir şey duymadım, LTSC bir Windows sürümü olduğundan öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum.
ESET'i devre dışı bırakıp yapın Massgrave'i.
Massgrave güvenlidir.