Diğer konunda da yazmıştım zaten, Android ana akım akıllı saatte Samsung'dan şaşmayacaksın. Huawei bildirim özellikli dijital saat falan, pili uzın gidiyor evet çünkü harcayacak özelliği yok. Sağlık sensörlerinin doğruluğu da iyi değil, özellikle adımsayarı fena sapıyor. Huawei Sağlık uygulamasından dolayı telefon bağlantısında da diğerleri kadar pürüzsüz değil. Anlık kullanımımda W6 44mm, W8 44mm ve GT 5 46mm var, evde de Fit Mini, W6 40mm ve GT 4 41mm var.

AOD ile 1 günü çıkarmıyor bu saatler fakat AOD kapalı, sabah şarj edip takarsan sonraki sabaha kadar şarjı gidiyor.
2 gün gidiyor, 1 günde biten W4'lerdi.

Diğer konunda da yazmıştım zaten, Android ana akım akıllı saatte Samsung'dan şaşmayacaksın. Huawei bildirim özellikli dijital saat falan, pili uzın gidiyor evet çünkü harcayacak özelliği yok. Sağlık sensörlerinin doğruluğu da iyi değil, özellikle adımsayarı fena sapıyor. Huawei sağlık uygulamasından dolayı telefon bağlantısında da diğerleri kadar pürüzsüz değil. Anlık kullanımımda W6 44mm, W8 44mm ve GT 5 46mm var, evde de fit mini, W6 40mm ve GT 4 41mm var.

Ek olarak eğer s serisi bir telefonun varsa kamera gibi birçok özelliği de kontrol edebiliyorsun. Mesela Samsung DeX ile televizyona bağlanırsam elimi havada hareket ettirerek bir mouse gibi kullanabiliyorum ve parmaklarımı birleştirirsem sol tık yapıyor.

Bendeki W6, AOD ile yarını zar zor çıkarıyor sırf ondan kapalı kullanıyorum. Zaten çok da gerekli değil kaldırınca gösteriyor saati.

Bendeki W6, AOD ile yarını zar zor çıkarıyor sırf ondan kapalı kullanıyorum. Zaten çok da gerekli değil kaldırınca gösteriyor saati.
Arkada durmadan yiyen ekstra bir şey olmadığına emin misin? Gecesi dahil 1 günde gördüğüm en yüksek tüketim %55 falan oldu o saatte. Lansmanından beri bende, W4'ü değişim kampanyasına sokup almıştım, yani 2.5 yaşında.