İkinci el alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Ya da sıfır almam için bir neden var mı?Diğer konunda da yazmıştım zaten, Android ana akım akıllı saatte Samsung'dan şaşmayacaksın. Huawei bildirim özellikli dijital saat falan, pili uzın gidiyor evet çünkü harcayacak özelliği yok. Sağlık sensörlerinin doğruluğu da iyi değil, özellikle adımsayarı fena sapıyor. Huawei Sağlık uygulamasından dolayı telefon bağlantısında da diğerleri kadar pürüzsüz değil. Anlık kullanımımda W6 44mm, W8 44mm ve GT 5 46mm var, evde de Fit Mini, W6 40mm ve GT 4 41mm var.
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Arkada durmadan yiyen ekstra bir şey olmadığına emin misin? Gecesi dahil 1 günde gördüğüm en yüksek tüketim %55 falan oldu o saatte. Lansmanından beri bende, W4'ü değişim kampanyasına sokup almıştım, yani 2.5 yaşında.
Vallahi bilmiyorum telefonu epey bir değiştirdiğimden 3-4 kez de formatladım. Amazon'dan 2024 Prime günlerinde almıştım. Sensörlerin sıklığını genel olarak aktif tutuyorum. Kullandığım uygulamalar ise Spotify kontrol ve İş Bankası NFC banka ödemesi.
İkinci el alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Ya da sıfır almam için bir neden var mı?
Batarya dışı bir sorun olmaz açıkçası.
Çalıntı kaçak falan olabilir, hasarlı olabilir, pili ölü olabilir. Tabii ekstrem durumlar bunlar. Git yerinde incele al.İkinci el alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Ya da sıfır almam için bir neden var mı?
O halde 2-3 hafta daha bekleyip öyle alacağım. Almışken sıfır alalım. Telefon gibi inceleyemeyiz muhtemelen bu durumları.Çalıntı kaçak falan olabilir, hasarlı olabilir, pili ölü olabilir. Tabii ekstrem durumlar bunlar. Git yerinde incele al.
Birebir aynı kullanıma sahibiz, W6'nın pil grafiği duruyorsa bakıp atayım birazdan. Bi' servise göster falan derdim ben o halde.Vallahi bilmiyorum telefonu epey bir değiştirdiğimden 3-4 kez de formatladım. Amazon'dan 2024 Prime günlerinde almıştım. Sensörlerin sıklığını genel olarak aktif tutuyorum. Kullandığım uygulamalar ise Spotify kontrol ve İş Bankası NFC banka ödemesi.
Batarya dışı bir sorun olmaz açıkçası.
erdym
Üstün
Birebir aynı kullanıma sahibiz, W6'nın pil grafiği duruyorsa bakıp atayım birazdan. Bi' servise göster falan derdim ben o halde.
Şu an mecbur telefonu şarj aleti olarak kullanıyorum yeni şarj aletim gelene kadar ama servis o sıra pil durumunu da kontrol etti sorunsuz dedi.
Bir seviyeye kadar bakılabiliyor, denetim menüsü bunlarda da vardı diye hatırlıyorum. @BerkayZ87 belki daha net hatırlar.O halde 2-3 hafta daha bekleyip öyle alacağım. Almışken sıfır alalım. Telefon gibi inceleyemeyiz muhtemelen bu durumları.
Ek: Kolumda W8 olduğunu unuttum anlık, var
Eğer sıfıra bütçem yetişmezse bu şekilde kontrol ederim artık. Belki biraz daha bekleyip 8 de alabilirim.Bir seviyeye kadar bakılabiliyor, denetim menüsü bunlarda da vardı diye hatırlıyorum. @BerkayZ87 belki daha net hatırlar.
Ek: Kolumda W8 olduğunu unuttum anlık, varAynı yıldız kare 0 yıldız kare ile erişiliyor. Çift yıldızı ısrarla italik yapıyor forum.
Bütçen biraz kısıtlı ortalarda, 8'e çıkmak gereksiz zorlayabilir.Eğer sıfıra bütçem yetişmezse bu şekilde kontrol ederim artık. Belki biraz daha bekleyip 8 de alabilirim.
7 yerine 8 almaya değer mi peki? Acelem yok, 2. dönemin 1. sınavlarına kadar bekleyebilirim.Bütçen biraz kısıtlı ortalarda, 8'e çıkmak gereksiz zorlayabilir.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-