Makaleler
6
Samsung'un, Z Fold'da isim değişikliğine gitmesi bekleniyor.
  • Z Fold 8 Ultra - Z Fold 7'nin devamı.
  • Z Fold 8 - Z Fold 8 Wide.
Olması bekleniyor.
Ultra modelin, Z Fold 7 gibi üst düzey donanım, kamera gibi özelliklerle gelecekken, düz model Fold 8 Wide'ın aynısı olacak. Edge modeli gibi biraz daha kırpılmış olması bekleniyor.

20260324_183428.webp

20260524_163435.webp

Kaynak

Samsung'un, Z Fold'da isim değişikliğine gitmesi bekleniyor.
  • Z Fold 8 Ultra - Z Fold 7'nin devamı.
  • Z Fold 8 - Z Fold 8 Wide.
Olması bekleniyor.
Ultra modelin, Z Fold 7 gibi üst düzey donanım, kamera gibi özelliklerle gelecekken, düz model Fold 8 Wide'ın aynısı olacak. Edge modeli gibi biraz daha kırpılmış olması bekleniyor.

Eki Görüntüle 251788

Eki Görüntüle 251789

Kaynak
Hocam, merak ettim. Konu şu: Ben mi konuyu yanlış anlıyorum ama şimdi sorun şu; Samsung ve Apple çok aynı firma gibi. Adamlar ikisi de gelişim çok yavaş. Kamera sensörü 4 senede bir falan değişiyor, bir işlemci değişiyor ama bu iPhone Ultra ya da katlanan iPhone sızıntıları yayıldıkça Samsung da ve Çinli markalar da buraya yöneliyor. Neden?
Evet, bu wide akımı ilk doğru biliyorsam OPPO Find N serisi ile başladı ama neden Samsung şimdi aklına geliyor?

Hocam, merak ettim. Konu şu: Ben mi konuyu yanlış anlıyorum ama şimdi sorun şu; Samsung ve Apple çok aynı firma gibi. Adamlar ikisi de gelişim çok yavaş. Kamera sensörü 4 senede bir falan değişiyor, bir işlemci değişiyor ama bu iPhone Ultra ya da katlanan iPhone sızıntıları yayıldıkça Samsung da ve Çinli markalar da buraya yöneliyor. Neden?
Evet, bu wide akımı ilk doğru biliyorsam Oppo find n serisi ile başladı ama neden Samsung şimdi aklına geliyor?

Apple'ın katlanır iddiası pasaport yönünde olunca Samsung hemen pasaport tipi yapmak istedi. Genelde Samsung öyledir, Edge içinde aynısı oldu.
Çinli firmalar zaten her şeyi bir şeylerden çalıyor. Adamların genetiklerinde var herhalde.
Bu pasaport tipi katlanır cihazın ne olduğunu bende bilmiyorum ama Samsung tamamen Apple'dan dolayı böyle bir iş yaptığını biliyorum.