Ürünlerin kalitesi hakkında ufak suphem yok, Watch Ultra'nin kasasi da Apple Watch Ultra ile benzer degil zaten. Ama o kordon olayi ciddi zedeleyici, baska herhangi kordonu koymalari cok daha iyi olurdu.
Eki Görüntüle 70730
Samsung, 11 sene önce çıkarmış olduğu saatinden esinlenerek yeni bir tasarım yaptı. Samsung'un mobil bölümü çok güzel saat yapmış. Apple Watch Ultra, Galaxy Gear çakmasıdır.
Iyi de sokakta gecen adama sorsan bilir mi bu tasarimi? Bilemez. O kordunu gorunce Apple Watch Ultra geliyor aklina insanlarin. Samsung pasam da duzgun kordon koyaydi, imkansiz bir sey degil.

Ürünlerin kalitesi hakkında ufak suphem yok, Watch Ultra'nin kasasi da Apple Watch Ultra ile benzer degil zaten. Ama o kordon olayi ciddi zedeleyici, baska herhangi kordonu koymalari cok daha iyi olurdu.

Iyi de sokakta gecen adama sorsan bilir mi bu tasarimi? Bilemez. O kordunu gorunce Apple Watch Ultra geliyor aklina insanlarin. Samsung pasam da duzgun kordon koyaydi, imkansiz bir sey degil.
100 bin liralık saati kimin elinde göreceksin? Samsung, aynı tasarımı tam 11 sene önce kordonundan rengine kadar yapmış daha Apple Watch'ın kendisi yokken. Hala yok şöyle böyle. İki yüzlülüğünüz batsın be!

Unpacked felaket idi bu arada, Honor'un katlanabilir serisi Samsung'un Z serisinden daha iyi. Z Flip 6'da sonunda sensor yukseltmesi yapabildiler, S24 Ultra ile ayni fiyata katlanma ozelligi olan ama kamerada, kasasi sebebiyle performansta, pilde geride olan bir cihaz aliyorsunuz.
100 bin liralık saati kimin elinde göreceksin?
11 sene önceki saati nerede gordun?
Hala yok şöyle böyle. İki yüzlülüğünüz batsın be!
Ben Samsung fani degilim, Apple fani da degilim. Samsung'a sempati besliyor olabilirim ancak eleştiremeyecegim anlamina gelmez.

Unpacked felaket idi bu arada, Honor'un katlanabilir serisi Samsung'un Z serisinden daha iyi. Z Flip 6'da sonunda sensor yukseltmesi yapabildiler, S24 Ultra ile ayni fiyata katlanma ozelligi olan ama kamerada, kasasi sebebiyle performansta, pilde geride olan bir cihaz aliyorsunuz.

11 sene önceki saati nerede gordun?
Biz teknoloji sahasında yeni değiliz. Samsung, akıllı saat konseptini ilk yapan büyük şirket. Fotoğrafını attığım cihazı ilk çıktığı günden beri biliyorum, Technopat'da incelemesi dahi duruyor. Apple öveceğim ve ortada olanı inkar edeceğim diye şekilden şekle giriyorsunuz.

Metal yatarken rahatsız eder ve günde 2 kez kordon tak çıkar yapmak gerekir ama güzel gözüküyor. Kare bana farklı olmaya çalışanlar gibi geliyor
Apple’ın neden saatte dikdörtgen ekran tercih ettiğinin detaylı bir tasarım analizi vardı. Ekrandan tam anlamıyla yararlanmak için bu şekilde bir tasarım tercih edilmiş. Yuvarlak ekran iyi güzel de ekranda yazıların yatay olması sebebiyle kullanılamayan boşluklar oluyor. Dikdörtgen ekran tıpkı telefon ekranı gibi tam verimle değerlendirilebiliyor. Sebebi bu. Farklı olmak değil yani. :)

Apple'ın neden saatte dikdörtgen ekran tercih ettiğinin detaylı bir tasarım analizi vardı. Ekrandan tam anlamıyla yararlanmak için bu şekilde bir tasarım tercih edilmiş. Yuvarlak ekran iyi güzel de ekranda yazıların yatay olması sebebiyle kullanılamayan boşluklar oluyor. Dikdörtgen ekran tıpkı telefon ekranı gibi tam verimle değerlendirilebiliyor. Sebebi bu. Farklı olmak değil yani. :)

O kadar yazı okunuyor mu cidden?

Fotoğrafını attığım cihazı ilk çıktığı günden beri biliyorum, Technopat'da incelemesi dahi duruyor.
Siz almissinizdir, ona lafim yok ama insanlar bunu bilmiyor.
Apple öveceğim ve ortada olanı inkar edeceğim diye şekilden şekle giriyorsunuz.
Apple'ı seven birisi degilim, @Elma ısıran ile defalarca tartismaya girdik. Ona da sorabilirsiniz. Ortada olani soyluyorum. Samsung elinde baska bir sey yokmus gibi gidip Apple Watch'in populerlestigi kordonu kullandı.

Siz almissinizdir, ona lafim yok ama insanlar bunu bilmiyor.

Apple'ı seven birisi degilim, @Elma ısıran ile defalarca tartismaya girdik. Ona da sorabilirsiniz. Ortada olani soyluyorum. Samsung elinde baska bir sey yokmus gibi gidip Apple Watch'in populerlestigi kordonu kullandı.
Apple, Samsung'un 11 senelik tasarımını CTRL-C --> CTRL-V yaptı ve kullanıyor. İnsanlar da marka algısına bakarak gerçeği inkar ediyor. 11 senelik saat dağ gibi ortada, tasarım ortada, şekil ortada, kordon birebir ortada. İnkarcılıktır bu.

İnsanlar da marka algısına bakarak gerçeği inkar ediyor.
Apple'in Watch Ultra'si bu kordonla unlu, Samsung calisanlari salaklik ettiler ve medyanin en ufak yanlışlarında kendilerine sacma elestiri yaptiklarini goz ardi edip ayni tasarimli kordonu ayni renkle cikardilar.