Sanal kumarda 700 bin TL kaybettim

İçine girmeyen ne olduğunu anlayamaz hocam bir bulaştın mı hırs yapıyorsun kaybettiğimi de alayım düşüncesi var o bitiriyor işte adamı kaybettik CE tekrar yatırdım son nokta ya geldi.
Seni de anlıyorum hocam, ben de bu illete bulaşsam ben daha çok batardım. O yüzden bulaşmamak en iyisi, ders al ve yoluna devam et hocam, o parayı kurtaramazsın maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni de anlıyorum hocam, bende bu illete bulaşsam ben daha çok batardım. O yüzden bulaşmamak en iyisi, ders al ve yoluna devam et hocam, o parayı kurtaramazsın maalesef.

Evet hocam en iyisi bulaşmamak uzak durmak. Yoksa işin sonu kötü aileni sevdiklerini her şeyini kaybediyoruz borç batağına saplanmış olarak şükür benim 52 k borcum var şimdi maaşım 30 bin 2 ay da toplarım kendimi millet ev arabaları mı kaybetmiş bu illet yüzünden herkese uzak durun derim bende ders aldım artık oynamıyorum uzak duruyorum toparlancam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…