imosche Uzman Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 2 Beğeniler 0 28 Mart 2024 #1 Konu Başlıkları Gizle 1 2 Merhaba, Rehbere göre kurulumu yaptım ancak görsellerdeki gibi hata veriyor. Nasıl çözebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2024
0 01234 Uzman Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 86 Çözümler 3 Beğeniler 68 28 Mart 2024 #2 imosche dedi: Merhaba, Rehbere göre kurulumu yaptım ancak görsellerdeki gibi hata veriyor. Nasıl çözebiliriz? Eki Görüntüle 29904Eki Görüntüle 29903 Genişletmek için tıkla... Verbose komutu (-v) ile deneyin. Artı 0 Eksi
imosche dedi: Merhaba, Rehbere göre kurulumu yaptım ancak görsellerdeki gibi hata veriyor. Nasıl çözebiliriz? Eki Görüntüle 29904Eki Görüntüle 29903 Genişletmek için tıkla... Verbose komutu (-v) ile deneyin.
KS KS imosche Uzman Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 2 Beğeniler 0 28 Mart 2024 #3 01234 dedi: Verbose komutu (-v) ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu tam anlayamadım nereye ve nasıl yazmamız gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
01234 dedi: Verbose komutu (-v) ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu tam anlayamadım nereye ve nasıl yazmamız gerekiyor?
Erdem111 Uzman Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 7 Çözümler 1 Beğeniler 0 28 Mart 2024 #4 imosche dedi: Merhaba, Rehbere göre kurulumu yaptım ancak görsellerdeki gibi hata veriyor. Nasıl çözebiliriz? Eki Görüntüle 29904Eki Görüntüle 29903 Genişletmek için tıkla... En yukarıdaki hata cihaz yanlış tanıtılmış (yani mesela sizin bilgisayarınız masaüstü ama sanal makinede laptop olarak ayarlanmış olabilir) Alttaki ise kernel panic vermiş yani sanal makine çökmüş. Bunu internette aratırsanız daha fazla bilgi bulursunuz diye yazdım. Veya yeniden kurabilirsiniz (yeniden kurmayı denediniz ancak bir şey olmadıysa. Başka bir image indirin.) Artı 0 Eksi
imosche dedi: Merhaba, Rehbere göre kurulumu yaptım ancak görsellerdeki gibi hata veriyor. Nasıl çözebiliriz? Eki Görüntüle 29904Eki Görüntüle 29903 Genişletmek için tıkla... En yukarıdaki hata cihaz yanlış tanıtılmış (yani mesela sizin bilgisayarınız masaüstü ama sanal makinede laptop olarak ayarlanmış olabilir) Alttaki ise kernel panic vermiş yani sanal makine çökmüş. Bunu internette aratırsanız daha fazla bilgi bulursunuz diye yazdım. Veya yeniden kurabilirsiniz (yeniden kurmayı denediniz ancak bir şey olmadıysa. Başka bir image indirin.)
0 01234 Uzman Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 86 Çözümler 3 Beğeniler 68 28 Mart 2024 #5 imosche dedi: Verbose (-v) Bunu tam anlayamadım nereye ve nasıl yazmamız gerekiyor Genişletmek için tıkla... Opencore kategorisine açmışsınız. Eğer Opencore ise config dosyasının boot-args kısmına -v ekleyin. Artı 0 Eksi
imosche dedi: Verbose (-v) Bunu tam anlayamadım nereye ve nasıl yazmamız gerekiyor Genişletmek için tıkla... Opencore kategorisine açmışsınız. Eğer Opencore ise config dosyasının boot-args kısmına -v ekleyin.