1 10593 Deneyimli Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 750 Çözümler 2 Beğeniler 427 21 Ekim 2024 #11 Toby Fox dedi: Bana da "bebeğim, tatlım" gibi laflar kullanıyor bahsi geçen kişi. Rahatsız olduğumu belirttiğimde de bunu devam ettiriyor. Genişletmek için tıkla... Eğer p ile başlayan kişiyse bana şöyle dedi "bana kimse bir şey yapamaz tüm herkesi bitiririm" demişti. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025
Toby Fox dedi: Bana da "bebeğim, tatlım" gibi laflar kullanıyor bahsi geçen kişi. Rahatsız olduğumu belirttiğimde de bunu devam ettiriyor. Genişletmek için tıkla... Eğer p ile başlayan kişiyse bana şöyle dedi "bana kimse bir şey yapamaz tüm herkesi bitiririm" demişti.
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.408 Yer Afyonkarahisar 21 Ekim 2024 #12 199 dedi: Hocam her yerden engelledik. Günlerdir vaktimizi çalıp çalış duruyor. Utanmadan da beni ve arkadaşlarımı darlıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi engellemekten başka çözüm yolu yok. Yalan da söyleyebilirsiniz. O arkadaşım Discord'u bıraktı, sunucuyu sildim gibi.
199 dedi: Hocam her yerden engelledik. Günlerdir vaktimizi çalıp çalış duruyor. Utanmadan da beni ve arkadaşlarımı darlıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi engellemekten başka çözüm yolu yok. Yalan da söyleyebilirsiniz. O arkadaşım Discord'u bıraktı, sunucuyu sildim gibi.
ErlikÇağlar Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.208 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.668 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 21 Ekim 2024 #13 Ben çözümü bana cevap yazana kadar bekleyip yazdığı an daha önce dediği salakça bir şeyi spamlayarak buldum. Ardından 10 kıtalık bir cevap atıp engelledim. Dm'den modlara falan hakaret ediyordu.
Ben çözümü bana cevap yazana kadar bekleyip yazdığı an daha önce dediği salakça bir şeyi spamlayarak buldum. Ardından 10 kıtalık bir cevap atıp engelledim. Dm'den modlara falan hakaret ediyordu.
KS KS 1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 21 Ekim 2024 #14 SoldierBoyBabam dedi: Dediğim gibi engellemekten başka çözüm yolu yok. Yalan da söyleyebilirsiniz. O arkadaşım Discord'u bıraktı, sunucuyu sildim gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam denedik. Başka kişileri de ekleyip sürekli darlıyor. Utanmadan X'te moderatörlerle de tartışıyor.
SoldierBoyBabam dedi: Dediğim gibi engellemekten başka çözüm yolu yok. Yalan da söyleyebilirsiniz. O arkadaşım Discord'u bıraktı, sunucuyu sildim gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam denedik. Başka kişileri de ekleyip sürekli darlıyor. Utanmadan X'te moderatörlerle de tartışıyor.
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.408 Yer Afyonkarahisar 21 Ekim 2024 #15 199 dedi: Hocam denedik. Başka kişileri de ekleyip sürekli darlıyor. Utanmadan X'te moderatörlerle de tartışıyor. Genişletmek için tıkla... Size musallat olmuş. Kurtulma oranınız çok az. Bilinen çözüm yöntemi yok. Dua okuyun belki gider.
199 dedi: Hocam denedik. Başka kişileri de ekleyip sürekli darlıyor. Utanmadan X'te moderatörlerle de tartışıyor. Genişletmek için tıkla... Size musallat olmuş. Kurtulma oranınız çok az. Bilinen çözüm yöntemi yok. Dua okuyun belki gider.
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.408 Yer Afyonkarahisar 21 Ekim 2024 #16 ErlikÇağlar dedi: Bana ses kaydı atmıştı. Salakça bir şiiri okumamı istedi. Genişletmek için tıkla... Okudunuz mu?
ErlikÇağlar dedi: Bana ses kaydı atmıştı. Salakça bir şiiri okumamı istedi. Genişletmek için tıkla... Okudunuz mu?
ErlikÇağlar Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.208 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.668 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 21 Ekim 2024 #17 SoldierBoyBabam dedi: Size musallat olmuş. Kurtulma oranınız çok az. Bilinen çözüm yöntemi yok. Dua okuyun belki gider. Genişletmek için tıkla... Aydın Toplum Ruh Sağlığı Merkezini aramayı düşünüyoruz.
SoldierBoyBabam dedi: Size musallat olmuş. Kurtulma oranınız çok az. Bilinen çözüm yöntemi yok. Dua okuyun belki gider. Genişletmek için tıkla... Aydın Toplum Ruh Sağlığı Merkezini aramayı düşünüyoruz.
ErlikÇağlar Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.208 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.668 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 21 Ekim 2024 #18 SoldierBoyBabam dedi: Okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Okumam. Cevap olarak "cevap, cevap" yazdım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2024
SoldierBoyBabam dedi: Okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Okumam. Cevap olarak "cevap, cevap" yazdım.
ErlikÇağlar Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.208 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.668 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 21 Ekim 2024 #19 İbrahim Haskoloğlu'na yazmayı deneyebiliriz. Forumca toplaşıp.
KS KS 1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 21 Ekim 2024 #20 Ortada ciddi mesele var. Sümük gibi yapıştı başımıza. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2024