Sanal ortamda taciz eden kişiye ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    sanal
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da "bebeğim, tatlım" gibi laflar kullanıyor bahsi geçen kişi. Rahatsız olduğumu belirttiğimde de bunu devam ettiriyor.

Eğer p ile başlayan kişiyse bana şöyle dedi "bana kimse bir şey yapamaz tüm herkesi bitiririm" demişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 199
Hocam her yerden engelledik. Günlerdir vaktimizi çalıp çalış duruyor. Utanmadan da beni ve arkadaşlarımı darlıyor sürekli.
Dediğim gibi engellemekten başka çözüm yolu yok. Yalan da söyleyebilirsiniz. O arkadaşım Discord'u bıraktı, sunucuyu sildim gibi.

İfadeler: 199
Ben çözümü bana cevap yazana kadar bekleyip yazdığı an daha önce dediği salakça bir şeyi spamlayarak buldum. Ardından 10 kıtalık bir cevap atıp engelledim. Dm'den modlara falan hakaret ediyordu.

Dediğim gibi engellemekten başka çözüm yolu yok. Yalan da söyleyebilirsiniz. O arkadaşım Discord'u bıraktı, sunucuyu sildim gibi.
Hocam denedik. Başka kişileri de ekleyip sürekli darlıyor. Utanmadan X'te moderatörlerle de tartışıyor.

Ortada ciddi mesele var. Sümük gibi yapıştı başımıza.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…