Sürekli dm'den garip garip mesajlar yazıyor. Ondan sonra sunucudaki çoğu kişiyi rahatsız ediyor. Engellesek başka birine yazıp engel kaldırsın falan diyor. Sonra 1200 tane arkadaşım var diyor. Merhaba tatlım yazıyor bazı arkadaşlarıma. Yapay zekaya garip resim çizdirip bize atıyor sürekli. Bu elemana ne yapabilirim?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Discord'da mı oluyor? İsim verin bana. Bir de siber polise gidebilirsin.Sürekli dm'den garip garip mesajlar yazıyor. Ondan sonra sunucudaki çoğu kişiyi rahatsız ediyor. Engellesek başka birine yazıp engel kaldırsın falan diyor. Sonra 1200 tane arkadaşım var diyor. Merhaba tatlım yazıyor bazı arkadaşlarıma. Yapay zekaya garip resim çizdirip bize atıyor sürekli. Bu elemana ne yapabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
SoldierBoyBabam
Üstün
Neden p dediniz?İsmi p ile mi başlıyor?
Discord'sda şikayet et. Her yerden engelleyin. Başka çözüm yolu yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
SoldierBoyBabam
Üstün
@pars bu davranışları yapan kişi. Arkadaşıma ve bana da yapmıştı ordan biliyorum.
Hemen belli etmeseydiniz. Ayrıca ses kaydı attı. Garip garip sesler attı bize.İsmi p ile mi başlıyor?
Discord'sda şikayet et. Her yerden engelleyin. Başka çözüm yolu yok.
@199 ses kaydı attı mı size hiç?
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Bana ses kaydı atmıştı. Salakça bir şiiri okumamı istedi.
SoldierBoyBabam
Üstün
Bize şarkı söyledi, Aydın Çine Ankara Mamak diye sürekli tekrarladı.Hemen belli etmeseydiniz. Ayrıca ses kaydı attı. Garip garip sesler attı bize.
Sesi hala kulagimda "parsfani o da haram".
Hocam her yerden engelledik. Günlerdir vaktimizi çalıp çalış duruyor. Utanmadan da beni ve arkadaşlarımı darlıyor sürekli.Bize şarkı söyledi, Aydın Çine Ankara Mamak diye sürekli tekrarladı.
Sesi hala kulagimda "parsfani oda haram".
Bana da "bebeğim, tatlım" gibi laflar kullanıyor bahsi geçen kişi. Rahatsız olduğumu belirttiğimde de bunu devam ettiriyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.