Pars'ın ya da Recep Baltaş'ın profildeki mesajlara bakarken ben de görmüştüm. Pek anlayamamıştım. Attığınız konudaki ilk sayfayı okuduğumda birazcık anladım nasıl biri olduğunu. Hakkında pedofili deniyor ancak umarım yanlıştır.Konu hakkında 1 gram bilgim yok, tesadüf eseri Recep Baltaş'ın profiline görünce gördüm. Olayı anlatacak olan?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Pedofili meselesini bilmiyorum ama o kadar kişi dediyse doğrudur.Pars'ın ya da Recep Baltaş'ın profildeki mesajlara bakarken ben de görmüştüm. Pek anlayamamıştım. Attığınız konudaki ilk sayfayı okuduğumda birazcık anladım nasıl biri olduğunu. Hakkında pedofili deniyor ancak umarım yanlıştır.
SoldierBoyBabam
Üstün
Yanlış. Her bilmediğine koyun gibi herkes öyle diyor diye deme.Pedofili meselesini bilmiyorum ama o kadar kişi dediyse doğrudur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucuya öylesine aldık. Ama bir yerden sonra baydı. 50 tane mesaj yazıyor. Art arda. Milletin belki işi de olabilir.Bu kadar taciz ettiği insan varken neden sunucudan uzaklaştırılmıyor bu kişi? Bir yerden sonra sıkılır bırakır diyeceğim de öyle bir niyeti yok gibi gözüküyor.
- Makaleler
- 1
Şu dramaları kendi aranızda falan yapsanıza size zahmet. Hadi ben kahvemle izleyip gülüp geçiyorum bana çok fark etmiyor. İnanıyorum ki bu konular iyice çoğaldıktan sonra bir yerde forum üzerinde olumsuz bir etki oluşacaktır. Vakit geçirmekten keyif aldığım bir platformda bunu açıkçası pek istemem.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.