Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pars'ın ya da Recep Baltaş'ın profildeki mesajlara bakarken ben de görmüştüm. Pek anlayamamıştım. Attığınız konudaki ilk sayfayı okuduğumda birazcık anladım nasıl biri olduğunu. Hakkında pedofili deniyor ancak umarım yanlıştır.

• Beğendim
İfadeler: 199
Pars'ın ya da Recep Baltaş'ın profildeki mesajlara bakarken ben de görmüştüm. Pek anlayamamıştım. Attığınız konudaki ilk sayfayı okuduğumda birazcık anladım nasıl biri olduğunu. Hakkında pedofili deniyor ancak umarım yanlıştır.
Pedofili meselesini bilmiyorum ama o kadar kişi dediyse doğrudur.

Bu kadar taciz ettiği insan varken neden Techolay'dan uzaklaştırılmıyor bu kişi? Bir yerden sonra sıkılır bırakır diyeceğim de öyle bir niyeti yok gibi gözüküyor.

• Beğendim
İfadeler: 199
Bu kadar taciz ettiği insan varken neden sunucudan uzaklaştırılmıyor bu kişi? Bir yerden sonra sıkılır bırakır diyeceğim de öyle bir niyeti yok gibi gözüküyor.
Sunucuya öylesine aldık. Ama bir yerden sonra baydı. 50 tane mesaj yazıyor. Art arda. Milletin belki işi de olabilir.

Bazen diyorum acaba ben mi büyüdüm, bir tek bana mı saçma, çocukça geliyor böyle şeyler. Sosyal medya üzerinde takıl geç kafaya takılacak bir yer değil.

Şu dramaları kendi aranızda falan yapsanıza size zahmet. Hadi ben kahvemle izleyip gülüp geçiyorum bana çok fark etmiyor. İnanıyorum ki bu konular iyice çoğaldıktan sonra bir yerde forum üzerinde olumsuz bir etki oluşacaktır. Vakit geçirmekten keyif aldığım bir platformda bunu açıkçası pek istemem.

Şu eleman mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-21-22-53-06-600_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2024-10-21-22-53-06-600_com.google.android.apps.photos.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 122
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.