Bana da lazımdı, umarım çok dandik bir şey değildir. Sipariş verdim.
Detaylar
Kim cevapladı?Hız olarak o kadar şey beklemeyin, 100 okuma hızı falan alırsınız. İç donanım olarak da o kadar iyi değil ama boyutu yüksek.Bana da lazımdı, umarım çok dandik bir şey değildir.
Harici HDD kullanıyordum 15 senelik, 35 MB falandı hızı, bozuldu maalesef. Yani 100 bile gayet iyi olur bana.Hız olarak o kadar şey beklemeyin, 100 okuma hızı falan alırsınız. İç donanım olarak da o kadar iyi değil ama boyutu yüksek.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Alışkınız..
Tamamen SSD'ye geçmek şart oldu: Kötü olan HDD değerleri ve depolama önerileri
Keyfi yazılmış konudur, zamanınız yoksa pas geçiniz. Şu hıza bir bakar mısınız? Taşınabilir diskim 80'i geçmiyor hasarlı sanırım. Kasadaki de 130'u geçmiyor. Yüksek GB dosyalar ile uğraşırken kanser etti beni. Beklemekten acayip sıkıldım. İmkanınız varsa taşınabilir dahil her şeyinizi SSD...
Mehmet Akif T
Başarılı
Ultra Flair ile aynı fiyatta 
Dosya aktarımı sırasında sürekli 0kb/s yapiyor mu o önemli, iyidir diye 64 GB UV150 aldım pişman oldum, bu da aynı olmasın?
Ve çok daha kaliteli bir ürün ondan, ilk defa bu paralara düşüyor bu ürün.
Aynı olmaz hocam.Dosya aktarımı sırasında sürekli 0kb/s yapiyor mu o önemli, iyidir diye 64 GB UV150 aldım pişman oldum, bu da aynı olmasın?
Bu disk ile test sonuçları var mı hocam aynı hataya düşmek istemem.
Bu disk ile test sonuçları var mı hocam aynı hataya düşmek istemem.
Sandisk Ultra Luxe 32 GB CrystalDiskMark Sonucu
------------------------------------------------------------------------------ CrystalDiskMark 8.0.4 x64 (C) 2007-2021 hiyohiyo Crystal Dew World: https://crystalmark.info/ ------------------------------------------------------------------------------ MB/s =...
Ayrıca sizin için bir dosya aktarımı yaptım, 0'a düşmedi hiç. Ki ürün iyi zaten, ben kalitesiz ürünün konusunu açmam..
Mehmet Akif T
Başarılı
O yüzden yazdım zaten.Ve çok daha kaliteli bir ürün ondan, ilk defa bu paralara düşüyor bu ürün.