Dostum 20 yaşındayım ve sap olmaktan gurur duyuyorum. Bir de abimin evlilik sürecini gördüğümden, o gelinin anneme ne çektirdiğini gördükten sonra asla ve asla evlenmeyeceğim hatta abimin düğününe bile gitmeyeceğim, sadece 1 saat abimi görüp eve geri döneceğim. Üniversite bittikten sonra gemide çalışmak istiyorum ve 2-3 aylık ev tatilinde de kendi evim olursa, bir köşeye çekilip oyun oynarım veya eski okul arkadaşlarımla kafede buluşurum.
Şahsen zannetmiyorum. Dedim ya, bir kulaktan girmiş öbüründen çıkmış diye.
@5438 size daha başka bir şey demeyeceğim bu arada. Ne yani, forum ahalisi olarak bu sorunla mı uğraşalım? Sevgili bulamıyorsanız yok belli ki. Ya da dediğim gibi, sizlik bir durum var. Hayatta kalmanın ilk ve tek kuralı değil ki bu. Ben de yalnızım. Ailem olmasa derviş gibi olacağım halbuki
Şaka bir yana zaten beyninizi yormuş bir sınavı geride bırakmışken bir de üstüne bu yersiz konuyu destur edinerek kendinizi bozmayın bence. Hayatınıza bakın. Bir işle veya bir hobiyle uğraşın mesela.
Neyse arkadaşlar ben kaçtım. Senin de sorun olursa etiketlemekten çekinme sevgili dostum <3 Ama dediklerimi unutma. Ne de olsa deden yaşındayım değil mi? @5438
Ciddili dinleyip sanayiye gidin, veya bir fabrikaya. Ben de depresyondaydım zamanında ve arkadaşların önerisiyle zar zor açıldım, sonra çözümü çalışmakta buldum. Kendinizi yormuyorsunuz, aklınızdan çıkmıyor mu, daha fazla çalışın.
Bazı insanlar duygusallaşınca böyle oluyor az çok anlıyorum arkadaşı. Ama bence akıl sağlığı ile alakalı sorun olsa artık hani ciddili hastalık olurdu. Çünkü çok farklı bir şey akıl sağlığı. Mesajın devamında haklısınız bu arada.
Hocam pes etmek ne demek? Siz yerinizde duran bir ot musunuz yanlış anlamayın ama, önünüzde yaşlar var, yaşlanmayı geçin daha çok gençlik zamanınız olacak. Size bırakın demiyoruz, arkaya atın. Bırakın şansınız size gelsin, kendinizi ve duygularınızı geliştirmelisiniz önce. Buna ergenlik davranışları mı denir bilmiyorum ama yaptığınız şey anormal değil ama normal de değil.