Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım bak dediklerimizi dinlemiyor, bir süre sonra yeni bir konu açıyorsun. Aynı muhabbetler gene dönüyor, gene farklı bir konu açıyorsun. Bu bir döngü oldu artık iyice.

Yerinde olsaydı 5-6 gündür aynı şeyleri söylemez, sürekli kendimi ezmez, insanlardan engel yemezdim. Doktora görünsem doktor umutsuz vaka etiketi çakar bana.
Akıl sağlığının ne olduğunu biliyor musunuz? Veya akıl sağlığı yerinde olmayan kişilerin ne durumlarda olduğunu? Sizin bahsettiğiniz akıl sağlığı ile alakasız, kendinizi duygu nehrine sürüklüyorsunuz sadece. Motivasyon kanalları gibi olacak ama elimden bu gelir anca, gidin bir iş bulun, sanayiye falan gidin bi' deri bi' kemik yorgun halde eve gelin, bakın nasıl unutuyorsunuz.

Bu konu kafama öyle bi' girmiş ki. En yoğun olduğum işte bile aklıma geliyor. Kaçışım yok.
Ciddili dinleyip sanayiye gidin, veya bir fabrikaya. Ben de depresyondaydım zamanında ve arkadaşların önerisiyle zar zor açıldım, sonra çözümü çalışmakta buldum. Kendinizi yormuyorsunuz, aklınızdan çıkmıyor mu, daha fazla çalışın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.