RockyHighway79 1
Üstün
Ben buna soğuk yapardım, bu nasıl üslup?Aslında o kız bana bu konuda yardım etmeye çalışıyordu. Sabrını taşırdım.
Ben buna soğuk yapardım, bu nasıl üslup?Aslında o kız bana bu konuda yardım etmeye çalışıyordu. Sabrını taşırdım.
Hmmm. Bu bana bir papağanı hatırlattı. Acaba kim? Onun arkadaşı oldum.Arkadaşım bak dediklerimizi dinlemiyor, bir süre sonra yeni bir konu açıyorsun. Aynı muhabbetler gene dönüyor, gene farklı bir konu açıyorsun. Bu bir döngü oldu artık iyice.
Anlamadım bana mı giydirdiniz ufaktan?Hmmm. Bu bana bir papağanı hatırlattı. Acaba kim? Onun arkadaşı oldum.
Ne alaka? Bahsettiğim kişi bir ISO yapmaya çalışıyor.
Akıl sağlığının ne olduğunu biliyor musunuz? Veya akıl sağlığı yerinde olmayan kişilerin ne durumlarda olduğunu? Sizin bahsettiğiniz akıl sağlığı ile alakasız, kendinizi duygu nehrine sürüklüyorsunuz sadece. Motivasyon kanalları gibi olacak ama elimden bu gelir anca, gidin bir iş bulun, sanayiye falan gidin bi' deri bi' kemik yorgun halde eve gelin, bakın nasıl unutuyorsunuz.Yerinde olsaydı 5-6 gündür aynı şeyleri söylemez, sürekli kendimi ezmez, insanlardan engel yemezdim. Doktora görünsem doktor umutsuz vaka etiketi çakar bana.
Bu konu kafama öyle bi girmiş ki. En yoğun olduğum işte bile aklıma geliyor. Kaçışım yok.gidin bir iş bulun, sanayiye falan gidin bi' deri bi' kemik yorgun halde eve gelin, bakın nasıl unutuyorsunuz.
Mevzu kişiselleşiyor. Şaka bir yana, sana giydirdiğini düşünmüyorum. Muhtemelen kendini alaya aldı.
Evet.Mevzu kişiselleşiyor. Şaka bir yana, sana giydirdiğini düşünmüyorum. Muhtemelen kendini alaya aldı.
Ciddili dinleyip sanayiye gidin, veya bir fabrikaya. Ben de depresyondaydım zamanında ve arkadaşların önerisiyle zar zor açıldım, sonra çözümü çalışmakta buldum. Kendinizi yormuyorsunuz, aklınızdan çıkmıyor mu, daha fazla çalışın.Bu konu kafama öyle bi' girmiş ki. En yoğun olduğum işte bile aklıma geliyor. Kaçışım yok.