Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptım zaten. Yapmasaydım ve obez kalsaydım emin ol kızlarla konuşamazdım bile.

Benim herkesten ne eksiğim var?
Ya sevgili dostum anlatamıyorum sana. Bak şimdi aaaa diye bağıracağım evin içinde alıp götürecekler bakırköy hücresine beni. Sevgilinizin olmaması bir eskiklik değildir.

Beni asıl yıpratan şey. Çevremdeki herkesin bulup, benim bulamamam.
Sizi yıpratmıyor hocam, tekrarlıyorum. Yaşadığınız hissi farklı konulardan adım gibi anlıyorum (Aşk vs. değil ama duygusal şeyler) ancak yıpranmıyorsunuz, kendinizi yıpratıyorsunuz duygularınızla. Duyduğunuz ağır bir ilgi yok karşıya ki yıpratasınız, duysanız 34 tane nasıl olacak mantıken. Şansınızı denemek yerine şansınızı yükseltin, şans size gelsin yani. Hobi vs. bulun.

Aslında o kız bana bu konuda yardım etmeye çalışıyordu. Sabrını taşırdım.

Sizi yıpratmıyor hocam, tekrarlıyorum. Yaşadığınız hissi farklı konulardan adım gibi anlıyorum (Aşk vs. değil ama duygusal şeyler) ancak yıpranmıyorsunuz, kendinizi yıpratıyorsunuz duygularınızla. Duyduğunuz ağır bir ilgi yok karşıya ki yıpratasınız, duysanız 34 tane nasıl olacak mantıken. Şansınızı denemek yerine şansınızı yükseltin, şans size gelsin yani. Hobi vs. bulun.
Hobi bulsam bile aklıma geliyor. Kaçış yok. Meşgul bile olsam o mevzu beni yiyecek illa.

Hobi bulsam bile aklıma geliyor. Kaçış yok. Meşgul bile olsam o mevzu beni yiyecek illa.
Kendinizi mutlu etmeye çalışın, dediğim sözler şu an mantıklı gelmez ama mutlu etmeye çalışınca anlayacaksınız. Terapiye gidin, bu size anlatır anca bunun çözümünü. Saçma sapan yerlere değil tabii, bir de antidepresan kullanabilirsiniz ama çok sarhoş gibi yapabilir kişiliğinize göre veya etki etmeyebilir.

Allahım inşallah bir gün sevgilin olur, başının etini yer ilgi ilgi diye de o zaman nasıl ayrılırım diye konu açarsın.
Öyle konu açarsam lütfen üstün hizmet madalyası takın bana. Başarıdır çünkü.

Size bir şey söyleyeyim mi? Sizin akıl sağlığınız bozulmuş vaziyette. Madem söylediklerimiz kâle alınmıyor, sizi bir psikiyatriste yönlendireyim o halde.
Zamanında gittim. İlaç yazıp yolluyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.