- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Molded, Rotting, Slowly Decaying...Recep Baltaş da dahil oldu konularına. Bu gidişle sap olduğunu duymayan kimse kalmayacak.
İnşallah öyle olur da bu konulara baktıkça kendime gülerim.Bak ben sana diyim. Çok değil bi 2 ila 5 yıl sonra, ben ne saçma şeylere takılmışım diyeceksin.
Takılmalık bulma zaten oğlum. Takılmalık rezalet bir şey. İlgisini alır sıkılınca da terk eder.
O kişi arkadaşımdı. Kuzenim ise 18 yaşımda. O bile buldu.Kuzeniniz 16 yaşındaysa üstte bahsettim, bu yaşta yapacağınız ilişkiler heves olur gözümde. Amacınızı farklı şeylere adamalısınız.
Evet arkadaş gayet haklı, yapacaksanız ciddi ilişki yapın ama şu an yaptığınız sadece kendinizi yıprattığınızı sanmak. Büyük ihtimal yarısını sevmiyordunuz bile, hoşlanıyordunuz.Takılmalık bulma zaten oğlum. Takılmalık rezalet bir şey. İlgisini alır sıkılınca da terk eder.
Hala aynı şeyi diyebilirim, ciddi bir ilişki beklemeyin 18 yaşından, yeni reşit olmuş.O kişi arkadaşımdı. Kuzenim ise 18 yaşımda. O bile buldu.
Beni asıl yıpratan şey. Çevremdeki herkesin bulup, benim bulamamam.Evet arkadaş gayet haklı, yapacaksanız ciddi ilişki yapın ama şu an yaptığınız sadece kendinizi yıprattığınızı sanmak. Büyük ihtimal yarısını sevmiyordunuz bile, hoşlanıyordunuz.
Çevrendeki insanlarla neden kendini karşılaştırıyorsun? Neden bunu sürekli kendine yapıyorsun?Beni asıl yıpratan şey. Çevremdeki herkesin bulup, benim bulamamam.
Yaptım zaten. Yapmasaydım ve obez kalsaydım emin ol kızlarla konuşamazdım bile.@5438 Belki de tipsizsin. Vücut falan yapabilirsin.
Benim herkesten ne eksiğim var?Çevrendeki insanlarla neden kendini karşılaştırıyorsun? Neden bunu sürekli kendine yapıyorsun?
RockyHighway79 1
Üstün
Toksike bak.16 yaşındaki arkadaşım bile buldu. O mesajlarından sonra full takıntı oldu.
Eki Görüntüle 77135
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.