Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır. Aslında buna açıklık getirmiştim. Bu hayatta sadece 2 kez açıldım. Diğerleri ise şansımı bile denemeyediğim kızlar.
E tamam bu 34. reddini yok sayman gerektiği anlamına gelmiyor mu? 2 kez açılmışsın ikisindende ret yemişsin. Normal, olabilir. Ayrıca kardeşim bak davul bile dengi dengine. Mesela ben gidip Rihanna'ya açılsam kabul eder mi sence?

Hayır. Aslında buna açıklık getirmiştim. Bu hayatta sadece 2 kez açıldım. Diğerleri ise şansımı bile denemeyediğim kızlar.
Platonik olarak 94 defa aşık olmayan yoktur herhalde. Bunları sayacaksak benim de 20 tane falan vardır şansımı deneyebileceğim ama denemediğim.

Bu sevgili işi gün geçtikçe çürüttü. Nasıl çözeceğim bilmiyorum. Meyve gibi çürüdüm resmen.

Platonik olarak 94 defa aşık olmayan yoktur herhalde. Bunları sayacaksak benim de 20 tane falan vardır şansımı deneyebileceğim ama denemediğim.

O kafadan vazgeçtim aslında. Yani o açıdan bakmaya devam etseydim bütün Türkiye'yi listeye almam gerekirdi.

Arkadaşım sevgili dediğin şey matah bir şey değil o kadar emin ol. Ayrıca bak mutlaka emin olmadığın sürece bir kıza açılma. Ret yeme oranın artar.
O kız en azından üzülmemem için reddetti. Kız üniversite sınavına hazırlanıyor ve ek olarak ben Bursa'dan gideceğim. Yani kız gerçekten değer vermiş bana. En azından o yeter.

Sanal tekliflerden bahsetmiyorum evlat. Gimme the real deal!
Sanal değil işte! Sanaldan 2019-2020 arası sevgili yapıyordum ve 20'ye yakın ilişkim oldu sanaldan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.