27 yaşımda bulacaksa bulmasın. Gençliğim bitmiş olacak ve herkes mutlu olurken ben ise enayi gibi anca bulmuş olacağım o yaşta.Cevaplarından çıkardım. Herkes ister çocukluk aşkı ile evlenmek. Fakat her şeyin tadı farklı. Belki 27 yaşında biri ile tanışacaksın çok güzel zamanlar geçirceksin nereden biliyorsun?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
27 yaşımda bulacaksa bulmasın. Gençliğim bitmiş olacak ve herkes mutlu olurken ben ise enayi gibi anca bulmuş olacağım o yaşta.
Dışarıyı çok takıyorsun. Oha 27 yaşında ilk sevgilisini bulmuş diyen çevre değil de onun için sevinecek bir çevre yap.
Ben o yaşımda bulursam utancımdan ölürüm. Gençlik bitmiş olacak Gençlik. 18 yaşımda yaptıklarımı yapamayacak olacağım.Dışarıyı çok takıyorsun. Oha 27 yaşında ilk sevgilisini bulmuş diyen çevre değil de onun için sevinecek bir çevre yap.
Hayır. Çünkü beni görsen tiksinip, kaçarsın.
Kayraa 4
Üstün
Kaçmam adres ver.
Bu kafayla çok red yersin bro. İlk sen kendini beğeneceksin.
Kendimi beğenmek işe yaramıyor.Bu kafayla çok red yersin bro. İlk sen kendini beğeneceksin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hayatınızı cidden etkiliyorsa diyeceğimde etkiliyor herhalde bu kadar konu açıyorsanız. Klişe bir cevap ama terapi alabilirsiniz, valla bende öyle bir takıntı olmadığından pek tavsiye veremiyorum.Ya ben sevgili yapmamayı nasıl takmamayı öğreneceğim? Umursamamaya çalışıyorum ama olmuyor...
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.