Saplık acısı çekiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 240
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size bir şey soracağım: Bu konuda elinizi taşın altına koymaktan bu kadar mı acizsiniz? Her şeyi akışına bırakmak varken ne bu çaba? Ayrıca bu kaçıncı konu oldu? Aynısını dün de konuştuk ama bir kulaktan girmiş, öbüründen çıkmış belli ki. Ne istiyorsunuz ki tam olarak?
Gençliğim bittikten sonra bulmasının anlamı yok.
Böyle düşünürseniz zaten olay orada biter.
Herkes 18 yaşında sevgili edinmiş iken ben ise anca 30'umda falan bulacaksam hiç bulmayayım.
Kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. Siz varken başkaları hiç umurunuzda olmasın.

Gençliğim bittikten sonra bulmasının anlamı yok. Herkes 18 yaşında sevgili edinmiş iken ben ise anca 30'umda falan bulacaksam hiç bulmayayım. Gençliğimi bir kızla yaşamak istiyorum. Yaşlıyken değil.
Hayatın anlamı ilişki veya cinsel ilişki değil hocam, senin gördüğün tipler kendini sadece kız peşine adamış insanlar. Üstelik 18 yaşında gidip ilişki yaparsan başarısız olma ihtimalin daha çok gözümde çünkü daha aşkı geç sevmenin ne olduğunu düzgün bilmeyen insanlarız bir çoğumuz. 30 yaş çok da yaşlı değil ayrıca, bahsettiğim yaş 24 yaş falandı ancak. Şu an bir ilişki yapacaksan ya affedersin ama yaşında senle rahatça takılacak kız yok. Ailelerde kızlar hapis gibi yaşar genel Türkiye'de.

Kuzenim nasıl buldu o zaman?

16 yaşındaki arkadaşım bile buldu. O mesajlarından sonra full takıntı oldu.
Eki Görüntüle 77135
16 yaşında, bakın hocam 16, ne kadar mantıklı. O ilişkiden ciddi bir ilişki bekliyor musunuz? Takılmalıktır bu anca, eğer takılmalık istiyorsanız da bambaşka şeyler var.

16 yaşında, bakın hocam 16, ne kadar mantıklı. O ilişkiden ciddi bir ilişki bekliyor musunuz? Takılmalıktır bu anca, eğer takılmalık istiyorsanız da bambaşka şeyler var.
Takılmalık bile bulamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…