MSI Shadow ve Ventus kartlarından uzak dur. Gamerock tepe modeldir TUF ile eşdeğer sayılır.
MSI Shadow ve Ventus kartlarından uzak dur. GameRock tepe modeldir TUF ile eş değer sayılır.
36 steel legenda verene kadar 3-4 daha verip taichi veya nitro almak daha mantıklı bence.Nitro + yerine 33.000 bandında Mercury ya da Gigabyte alabilirsin. Veya illa vade farksız 6 taksit istiyorsan Steel Legend var.
Gigabyte'ın soğutması kötü değil ve güç limiti olarak gene neredeyse Taichi veya Nitro+ kadar. Performans olarak hiçbir fark olmayacak.36 steel legenda verene kadar 3-4 daha verip taichi veya nitro almak daha mantıklı bence.
Sizi yakalamışken şöyle sorayım hocam. 33.500'e vade farksız 3 taksitli gaming oc muGigabyte'ın soğutması kötü değil ve güç limiti olarak gene neredeyse Taichi veya Nitro+ kadar. Performans olarak hiçbir fark olmayacak.
Önceki kartım 7900xtx nitro idi. Köküne kadar uv/oc yapar max power verirdim %15. Gigabyte alsam bu oc yaptığımda bir eksi olur mu mesela taichiye göre.VRAM konusunu bilmiyorum. Ben olsam 33.500'e Gigabyte alırdım, arkadaş termal jel probleminden bahsetmiş ama ne kadar problemli bilmiyorum. Alternatif olarak Vade farksız 3 taksit XFX'te alabilirsin.