Gigabyte'ın soğutması kötü değil ve güç limiti olarak gene neredeyse Taichi veya Nitro+ kadar. Performans olarak hiçbir fark olmayacak.
Sizi yakalamışken şöyle sorayım hocam. 33.500'e vade farksız 3 taksitli gaming oc mu
yoksa 39'a vade farksız 9 taksit HB Nitro mi yoksa 40'a vade farksız 6 taksit Amazondan 9070xt taichi mi?

Nitroda samsung vram var. Diğerlerinde hynix. Hynix daha sıcak çalışıyor ama oc performansı olarak daha iyi diyorlar. Doğru mudur.

Ne dersiniz vade farkları ve taksit olaylarını da düşününce.

VRAM konusunu bilmiyorum. Ben olsam 33.500'e Gigabyte alırdım, arkadaş termal jel probleminden bahsetmiş ama ne kadar problemli bilmiyorum. Alternatif olarak Vade farksız 3 taksit XFX'te alabilirsin.

VRAM konusunu bilmiyorum. Ben olsam 33.500'e Gigabyte alırdım, arkadaş termal jel probleminden bahsetmiş ama ne kadar problemli bilmiyorum. Alternatif olarak Vade farksız 3 taksit XFX'te alabilirsin.
Önceki kartım 7900xtx nitro idi. Köküne kadar uv/oc yapar max power verirdim %15. Gigabyte alsam bu oc yaptığımda bir eksi olur mu mesela taichiye göre.

Xfx de güzel ama mercury modeli. 8x2 pine sahip tdsi biraz daha düşük.

Gigabyte 3x8 güç pini var güç limiti de aynı Nitro+ ile o yüzden hiçbir fark olmaz reel performans olarak.