Detaylar
Kim cevapladı?Hasanxcd
Uzman
Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX vs Sapphire Nitro+ Radeon RX 9070 XT?
7900 XTX doğal olarak daha güçlü. Fakat çok da fark yok yeni nesil olduğundan RX 9070 XT tercih edilebilir.
sawyerford
Üstün
Aynı fiyatsa 9070XT. Güç tüketimi daha az, FSR4 var ve içindeki kodek daha güçlü yani yayınlarda vs. yayın artık kalitesi Nvidia ile denk.
Şahsi tavsiyem AMD'den, özellikle de Sapphire markasından uzak durman ama yok illaki bunlardan birisi ise 9070 XT.
AMD daha yazılımını düzgün yapamıyor, Adrenalin arayüzünde Windows 7 pencere görseli hatası çıkıyor. Bunun dışında 9000 serisine kadar çıkan seriler sırf bu sene yapmadık dememek için yapılmış kartlar. NVIDIA'dan kopyalanmaya çalışılmış ama hiçbir şekilde o seviyeye çıkamamış teknolojiler.
Ben 5070/5070 Ti almanı öneriyorum ancak AMD alacaksan da 9000 serisi altına bakma.
AMD daha yazılımını düzgün yapamıyor, Adrenalin arayüzünde Windows 7 pencere görseli hatası çıkıyor. Bunun dışında 9000 serisine kadar çıkan seriler sırf bu sene yapmadık dememek için yapılmış kartlar. NVIDIA'dan kopyalanmaya çalışılmış ama hiçbir şekilde o seviyeye çıkamamış teknolojiler.
Ben 5070/5070 Ti almanı öneriyorum ancak AMD alacaksan da 9000 serisi altına bakma.
Hasanxcd
Uzman
Şahsi tavsiyem AMD'den, özellikle de Sapphire markasından uzak durman ama yok illaki bunlardan birisi ise 9070 XT.
AMD daha yazılımını düzgün yapamıyor, adrenalin arayüzünde Windows 7 pencere görseli hatası çıkıyor. Bunun dışında 9000 serisine kadar çıkan seriler sırf bu sene yapmadık dememek için yapılmış kartlar. NVIDIA'dan kopyalanmaya çalışılmış ama hiçbir şekilde o seviyeye çıkamamış teknolojiler.
Son güncelemeden sonra driver düzeldi bende sıkıntı yok şu an.
Blackraven
Üstün
7900XTX sadece elinizde varsa kullanılır para verilip alınacaksa güncel seriden şaşmayın yani 9070XT alın.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX vs Sapphire Nitro+ Radeon RX 9070 XT?
Kas gücü olarak kafa kafayalar. 9070XT daha güncel. Eğer 2K çözünürlük içinse 9070XT. 4K içinse 7900XTX vraminden dolayı.
Yeni konular
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-