Şahsi tavsiyem AMD'den, özellikle de Sapphire markasından uzak durman ama yok illaki bunlardan birisi ise 9070 XT.

AMD daha yazılımını düzgün yapamıyor, Adrenalin arayüzünde Windows 7 pencere görseli hatası çıkıyor. Bunun dışında 9000 serisine kadar çıkan seriler sırf bu sene yapmadık dememek için yapılmış kartlar. NVIDIA'dan kopyalanmaya çalışılmış ama hiçbir şekilde o seviyeye çıkamamış teknolojiler.

Ben 5070/5070 Ti almanı öneriyorum ancak AMD alacaksan da 9000 serisi altına bakma.

Şahsi tavsiyem AMD'den, özellikle de Sapphire markasından uzak durman ama yok illaki bunlardan birisi ise 9070 XT.

AMD daha yazılımını düzgün yapamıyor, adrenalin arayüzünde Windows 7 pencere görseli hatası çıkıyor. Bunun dışında 9000 serisine kadar çıkan seriler sırf bu sene yapmadık dememek için yapılmış kartlar. NVIDIA'dan kopyalanmaya çalışılmış ama hiçbir şekilde o seviyeye çıkamamış teknolojiler.

Ben 5070/5070 Ti almanı öneriyorum ancak AMD alacaksan da 9000 serisi altına bakma.

Son güncelemeden sonra driver düzeldi bende sıkıntı yok şu an.

Peki Nitro+'nın 7900 XTX'i Sapphire Pulse 9070 XT'den daha iyi değil mi? Pulse 7900 XTX bende var arızalı. Değişim yapılırsa eğer bunları tercih edecem stok yok çünkü.