Sıfır sistem diziyorum, iki karttan birini taksitle alacağım. Ne önerirsiniz? Ben ilk bağlantıdaki kartı düşünüyorum; performans olarak fark ve saireden kaynaklı değil, görünüşten dolayı.
Görünüşe ben de çok önem veriyorum ama günümüz şartları ve TR ekonomisinde en risksiz ve baş ağrıtmayacak olanı seçip daha yeni 5070 serisine geçiş yaptım. AMD korkum maalesef devam ediyor, özellikle Sapphire'de.
Evet farkındayım şöyle söylim evet FP değil kartlar fiyatlarının karşılıklarını veriyor donanım olarak birde Sapphire 16 9070 var 30 bin küsur bir fiyata ben onu tek ödeme ile alıcaktim sonra taksit seçeneklerine bakınca AMD satıcıları burda baya kolaylık sağlıyor aylık ödemeleri uygun 9070 lerin 5070ti göre
Evet farkındayım şöyle söylim evet FP değil kartlar fiyatlarının karşılıklarını veriyor donanım olarak birde Sapphire 16 9070 var 30 bin küsur bir fiyata ben onu tek ödeme ile alıcaktim sonra taksit seçeneklerine bakınca AMD satıcıları burda baya kolaylık sağlıyor aylık ödemeleri uygun 9070 lerin 5070ti göre