barış55

Becerikli
Yer
Ankara
https://amzn.eu/d/0iCEYWuJ

Sıfır sistem diziyorum, iki karttan birini taksitle alacağım. Ne önerirsiniz? Ben ilk bağlantıdaki kartı düşünüyorum; performans olarak fark ve saireden kaynaklı değil, görünüşten dolayı.

Sistemimin kasası Lian Li Lancool 207.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki fark bazen insanları bütçe olarak yorabiliyor ama sizi yormayacaksa Nitro Plus tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle…

Nitro+ olan model çok daha güzel gözüküyor. Sırf görünüşünden dolayı bile AMD sevmediğim halde alasım geliyor.

Nitro+ olan model çok daha güzel gözüküyor. Sırf görünüşünden dolayı bile AMD sevmediğim halde alasım geliyor.
Görünüşe ben de çok önem veriyorum ama günümüz şartları ve TR ekonomisinde en risksiz ve baş ağrıtmayacak olanı seçip daha yeni 5070 serisine geçiş yaptım. AMD korkum maalesef devam ediyor, özellikle Sapphire'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki fark bazen insanları bütçe olarak yorabiliyor ama sizi yormayacaksa Nitro Plus tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle…
Evet aylık taksite bölündüğü zaman aralarında fark yok denicek kadar az oluyor bunda kaynaklı NITRO+ RX 9070 XT.

Görünüşten kaynaklı bende ona yatırım yapicam bakalım görünüşün altındaki makine ne kadar canavar

Farkında mısınız bilmiyorum ama kartların fiyatı en ucuz 40500 ve 43 bin görünüyor.
Evet farkındayım şöyle söylim evet FP değil kartlar fiyatlarının karşılıklarını veriyor donanım olarak birde Sapphire 16 9070 var 30 bin küsur bir fiyata ben onu tek ödeme ile alıcaktim sonra taksit seçeneklerine bakınca AMD satıcıları burda baya kolaylık sağlıyor aylık ödemeleri uygun 9070 lerin 5070ti göre

Evet farkındayım şöyle söylim evet FP değil kartlar fiyatlarının karşılıklarını veriyor donanım olarak birde Sapphire 16 9070 var 30 bin küsur bir fiyata ben onu tek ödeme ile alıcaktim sonra taksit seçeneklerine bakınca AMD satıcıları burda baya kolaylık sağlıyor aylık ödemeleri uygun 9070 lerin 5070ti göre
https://amzn.eu/d/0hcwf0j5 dediğim 30 binlik kart bu

Hocam 33-34 bin liralık karta 43 bin TL vermenin tek sonucu kazıklanmanız olur.