w00zy

Çalışkan
Merhaba, ekran kartımı küçük performanslar için bir OC yapmayı düşünüyorum ama ekran kartı hakkında pek bir tecrübem yok. Sizin yardımlarınızı istiyorum. Oyunlar için ise her türlü oyunu oynuyorum; FPS olsun, storyli oyunlar olsun, çok fark etmiyor, beğendiğim oyunu oynuyorum açıkçası. Aşağıda bütün sistem özelliklerimi belirtiyorum; ayrıca işlemcimde şu anda OC mevcut: Curve Optimizer all Core negative 30, PBO ayarları ise şu şekilde: Ppt 75W, tdc 70A, edc 140A.
  • İşlemci: AMD Ryzen 7600X.
  • Anakart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi.
  • Ekran kartı: Sapphire Pure 9070 XT.
  • RAM: Lexar 32 GB.
  • Sıvı soğutma: DeepCool 360.

Tüm kartlarda aynı mantıkla uygulayabilirsin. Bu videodan 9060 XT'me UV yapmıştım stabil bir şekilde kullanıyorum.

Anladığım kadarıyla UV yapmak evet mantıklı gibi.Fakat anlamadığım kısım şu voltage offset yazan kısmı sanırım 100 ile başlayıp 1-2 oyun testi yaptıktan sonra ona göre aşşağıya çekeceğim sanırım.Power limit kısmı ise -25 standart olacak doğru mudur?

Anladığım kadarıyla UV yapmak evet mantıklı gibi.Fakat anlamadığım kısım şu voltage offset yazan kısmı sanırım 100 ile başlayıp 1-2 oyun testi yaptıktan sonra ona göre aşşağıya çekeceğim sanırım.Power limit kısmı ise -25 standart olacak doğru mudur?
Adam sorduğunuz her sorunun cevabını vermiş zaten. 42 dakikalık videoyu sindire sindire izleyin yaparsınız.