lazye 25
Üstün
- Makaleler
- 1
Selam. Uzun zamandır RX 5700 XT kullanıyorum ve VBIOS modlamasıyla uğraşıyorum ancak performans konusunda açıkçası şaşırdım. 1120mV voltaj, 2150 MHz GPU ve 1970MHz VRAM frekansıyla 220W TDP PL +%0 güç limitini artırmadan iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum. VBIOS modlamadan önce 1800 MHz VRAM üstüne çıkamıyordum.
1200mV voltaj, 2200 MHz GPU ve 1970MHz VRAM testimi ekliyorum.
Sıcaklık konusuna gelirsek, adamakıllı ısınmıyor bile. Test sırasındaki sıcaklıklar (peek sıcaklık işaretli):
Şimdilik bu kartı kullanacağım. Hala güncelliğini koruyan, orta düzey bir kart denilebilir. Eksikleri Ray Tracing ve AV1 gibi ancak çoğu durumda hala taş gibi bir ekran kartı kabul edilebilir. 5.000 TL'ye aldım bu fiyata tercih edilebilir bir kart diyebilirim. Ancak alırken soğutması iyi bir model seçmek gerekiyor özellikle Samsung VRAM sahip modeller genel olarak çok daha az ısınıyor.
1200mV voltaj, 2200 MHz GPU ve 1970MHz VRAM testimi ekliyorum.
Sıcaklık konusuna gelirsek, adamakıllı ısınmıyor bile. Test sırasındaki sıcaklıklar (peek sıcaklık işaretli):
Şimdilik bu kartı kullanacağım. Hala güncelliğini koruyan, orta düzey bir kart denilebilir. Eksikleri Ray Tracing ve AV1 gibi ancak çoğu durumda hala taş gibi bir ekran kartı kabul edilebilir. 5.000 TL'ye aldım bu fiyata tercih edilebilir bir kart diyebilirim. Ancak alırken soğutması iyi bir model seçmek gerekiyor özellikle Samsung VRAM sahip modeller genel olarak çok daha az ısınıyor.
Son düzenleme: