ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 5070 Ti hakkında dediklerine katılıyorum. Gaming gecesinde gelirse PNY veya GamingPRO falan gelir. Denk gelirsem onlarla yönelirim ayrı konu.
38k, taksit olayını falan katmazsak fena fiyat değil aslında. TUF ve Aorus gibi alternatiflerin arasında kalması biraz kafa karıştırır da ikisi de tam olarak Nitro'ya muadil değil.

Of-topic: Sapphire alınmaz diye fırlayanlar bir zahmet sorunlarını veya nedenlerini belirtsin. Bilen bilmeyen herkes söylemeye başlayacak en sonunda. Bu en son 8 GB VRAM konusunda yaşandı.

Tepe model olsa da alınmaz, 1-2 ay öncesine kadar 35-36 oluyordu yani ortada indirim yok.

Sapphire alinmaz diye firlayanlar bi zahmet sorunlarini veya nedenlerini belirtsin. Bilen bilmeyen herkes söylemeye başlayacak en sonunda. Bu en son 8GB vram konusunda yaşandı.
Recep Baltaş'ın bu markaya kişisel husumeti yüzünden tüm bu olay.

Ortada indirim var. 9 taksit olayı var her şeyi geçtim. Taksit olayı dünyanın hiçbir yerinde yok. Şu enflasyonda bedava geliri olup, ödeyebilen için.

Giriş seviyesi PNY Galax almam. FE modelinden hallice bir soğutması var. Tepe model bir RX 9070 XT'ye OC yapıldığında RTX 5080'e yakın performans veriyor. Bir NVIDIA fan boyu olarak bunu söyleyebilirim. Ayrıca Recep Baltaş sorun yaşadı diye yaşayan sayısı da fazla değil. Attığım linkte insanlar hep memnun. Ben bir NVIDIA severim ancak yurt dışında adamlar FPS per Dollar olayına bakıyor. 38K'ya PNY yerine tepe model RX 9070 XT daha iyi her açıdan. @Testo Unit @Yasin Alemdağ bu arkadaşlar RX 9070 XT kullanıyordu sanırım ve hiç de sorun yaşamadılar.

Gaming gecesinde doğru düzgün taksit. 9 taksitle herhangi bir şeyi almak indirimli olarak nakit veya 3 taksit almaktan çok daha iyidir. Ülke ekonomisi açısından siz kâr üzerine kârdasınız 9 taksitte.

Ortada indirim var. 9 taksit olayı var her şeyi geçtim. Taksit olayı dünyanın hiç bir yerinde yok. Şu enflasyonda bedava geliri olup, ödeyebilen için.

Giriş seviyesi PNY Galax almam. FE modelinden hallice bir soğutması var. Tepe model bir 9070 XT'ye OC yapıldığında 5080'e yakın performans veriyor. Bir Nvidia fan boyu olarak bunu söyleyebilirim. Ayrıca Recep Baltaş sorun yaşadı diye yaşayan sayısı da fazla değil. Attığım linkte insanlar hep memnun. Ben bir Nvidia severim ancak yurtdışında adamlar FPS per Dollar olayına bakıyor. 38K'ya PNY yerine tepe model 9070 XT daha iyi her açıdan. @Testo Unit @Yasin Alemdağ bu arkadaşlar 9070 XT kullanıyordu sanırım ve hiç de sorun yaşamadılar.

Gaming gecesinde doğru düzgün taksit. 9 taksitle herhangi bir şeyi almak indirimli olarak nakit veya 3 taksit almaktan çok daha iyidir. Ülke ekonomisi açısından siz kart üzerine kardasınız 9 taksitte.

Sapphire'nin zaten Pure, Nitro+ modelleri gayet iyi. Sıkıntı yaşatanlar Pulse gibi giriş modeller. Dediğiniz gibi 9 taksit ile mükemmel bir tercih.

Ben hala şu Multi Frame Gen olayına taktım. RTX 5060 bile manyak FPS değerine ulaşıyor. Acaba görüntüde bozulma bulanıklık falan oluyor mu MFG'de? Olsa bile DLSS güncellemeleri ile aydan aya netleşti iyice. RTX 5070 Ti'da daha da manyak olurdu MFG.

RTX 3080'de hiçbir şey yok kara düzen dizel gibi. Bant genişliği hızları falan ayrı iyi, yalan yok.